Őszi újdonságok az Yves Rocher háza táján

17:42


Megérkeztek az újdonságok az Yves Rocher polcaira. Nagyon izgalmas termékeknek bizonyulnak, nekem többre is fáj a fogam közülük. Az utóbbi időben nagyon megkedveltem a márka termékeit, így biztos, hogy ezek közt is találok majd pár új kedvencet.

Multimasking mánia

A kombinált bőrűek csodafegyvere lehet az új arcápolási őrület. Általánosságban elmondható, hogy az arcunkon nem mindenhol ugyanolyan típusú a bőr, így érdemes odafigyelni, hogyan ápoljuk a különböző területeket. Az Yves Rocher új termékei erre nyújtanak megoldást. A Kímélő arcradír a barackmag őrleménnyel (30 ml, 890 Ft) eltávolítja az elhalt hámsejteket. A kaolint tartalmazó Tisztító arcmaszk (30 ml, 890 Ft) a T-vonalunk legjobb barátja lesz. Az arc szárazabb területeit, így az orcákat és az állvonalat az Energizáló arcmaszkkal (30 ml, 890 Ft) érdemes kezelni, ami agavé tartalmának köszönhetően hidratál.

Új alapozó a láthatáron

Az Yves Rocher Couleurs Nature mattító alapozó (30 ml 2990 Ft) bajkáli csukókagyökér port tartalmaz, így garantálja a matt hatást, mégsem szárítja a bőrt. Különleges textúrája egyszerre folyékony, mégis könnyed, így nem nehezíti el a bőrt, maszkhatás nélküli tartós fedést biztosít.

Virágcsokor parfümbe zárva

Az Yves Rocher új illata a Mon Evidence (Eau de Parfum, 50 ml - 12 490 Ft), ami a damaszkuszi rózsa, a pacsuli, a vanília és a mandarin illatjegyeit egyesíti. A virágos-fás parfümök kedvelői biztosan oda lesznek érte, hisz egyszerre gazdag, mégis lágy illat.

Hámlasztásra fel!

A Sérum Végétal termékcsalád legújabb tagja az Éjszakai növényi hámlasztó szérum (30 ml - 8990 Ft), ami egy különleges olajos-zselés textúrájú termék. Hidratálja és hámlasztja a bőrt egyszerre, a jeges kristályvirág segít csökkenteni a ráncok mélységét, ragyogóbbá és simábbá varázsolja a bőrt.

Hidratáló zuhanyzás

A Tápláló tusfürdő krém (200 ml - 1290 Ft) fő hatóanyaga a zabtej. A krémes, olajokkal dúsított tusfürdő táplálja és puhítja a bőrt, és meg is védi azt a kiszáradástól.

Védd meg az arcod a város porától

Az Elixir Jeunesse termékcsalád új üdvöskéje a Folyékony nappali arcápoló (50 ml, 6990 Ft), ami véd a külső káros hatások ellen. Az aphloia és moringa kivonat tisztítja a bőrt, és megvédi a légszennyezettségtől, UV sugárzástól, fáradtságtól és a stressztől. A krém a bőrrel érintkezve folyékony cseppekké változik, így könnyen beszívódik, anélkül, hogy elnehezítené a bőrt.

Anti-ageing mesterfokon

A Rich Créme termékcsalád két új terméket is kapott. Az egyik a Ragyogást fokozó regeneráló nappali arcápoló (50 ml - 8990 Ft), ami segít a sejtmegújulásban, így feszesebbé teszi a bőrt. A másik a Jótékony hatású arcmaszk (50 ml - 5990 Ft), ami már tíz perc alatt kifejti hatását és finomítja a meglévő ráncokat.

Kímélő kézmosás

A Plaisirs Nature termékcsalád legfinomabb illatai mostantól kézmosáskor is visszaköszönnek Kézmosó gél formájában (190 ml - 850 Ft). Személyes kedvencem az olíva-keserű narancs, ha eddig nem próbáltátok, mindenképp tegyétek meg.

Az őszi újdonságok 2018. szeptember 3-tól kaphatóak az Yves Rocher üzleteiben és a webáruházban. Ti melyikre fogtok lecsapni?

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *