Hová tűntem? | Augusztus képekben

09:00


Bizonyára jó néhányotoknak feltűnt, hogy augusztusban eléggé inaktív voltam a blogon. Bár Instagramon és Facebookon posztolgattam, és egy-két videóval is készültem a hónapra, alapvetően nem ez volt a legtermékenyebb időszak a blog életében.

Ennek a legfőbb oka az, hogy augusztusban alig voltam számítógép előtt. A legtöbb időmet vidéken töltöttem, közel két hétig nyaraltam, majd rövid szünet után jött is az augusztus 20-i hosszú hétvége, amit szintén öt naposra nyújtottam. És ha már ilyen szuper lehetőségeim adódtak a pihenésre, igyekeztem is kihasználni őket, és feltöltődni az év hátralevő részére.

Így aztán most nekiállok bepótolni a lemaradásom, és elkezdem újra gyártani a tartalmakat. Hozok szépségápolási újdonságokkal kapcsolatos blogposztokat, lesznek videók, és készülök gasztro posztokkal is az Édesmindegy blogon, szóval ha érdekel titeket a téma, érdemes ott is figyelni.

A nyaralásaim során nem vlogoltam, részben lustaságból, de leginkább azért, mert szerettem volna őket megőrizni magamnak. Nagyon szeretem megosztani veletek az élményeimet a különböző platformokon, de most úgy éreztem, hogy ezeket - néhány fotót kivéve - inkább elteszem magamnak emlékbe. Na jó, ez nem teljesen igaz, mert készült sok felvétel a gasztro-kalandozásainkról, amikről hamarosan össze is vágom az anyagot, így egy nagyon-nagyon tömény kajás videóra számíthattok, amiben megmutatom hol jártam és miket ettem. Előre szólok: éhesen semmiképp ne nézzétek majd meg!

Most pedig mutatok néhány fotót, amiket a nyaralásokon készítettem, és talán sikerül velük átadnom azt a hangulatot, ami végig uralta az augusztusomat: a nyugalmat, és a teljes belső harmóniát.

A kedvenc helyemen, a síkfőkúti tó partján
Napindító brunch a Depressoban, Egerben
Az egri borvidék kellős közepén van a második otthonunk
Felsőtárkányi tó
Szalonnasütés a rokonokkal
Tokaj, LaBor Bistro
Sárga Borház
Disznókő
Valahol Noszvaj felett...
Kacsaetetés, háttérben az Erdei Kisház Noszvaj
A fagyizás mindennapos volt az év legforróbb napjain
Szilvásvárad, Felső-tó
Bori Mami, Gyöngyös
Panoráma az egri várból
Augusztus 20-i tűzijáték Egerben
Katt ide egy korábbi posztomért: Síkfőkút, a nyugalom szigetem

Remélem nektek is jól telt a nyaratok, és csodás élményekkel gazdagodtatok! Hamarosan érkezik a gasztro-vlog, addig is iratkozzatok fel a YouTube csatornámra ITT, ha még nem tettétek meg. 

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *