A hosszú barna haj titka - tavaszi hajápolási rutin a Langhaarmädchennel

17:00


A blog indulása óta talán a legtöbb érdeklődés a hajamat övezi, amit főként a hosszának köszönhetek. Épp ezért korábban már készítettem is egy átfogó videót YouTube-ra, ahol részletesen mesélek a hajamról, azóta azonban történt némi változás, főként a termékek tekintetében, így ideje egy kis frissítésnek. Ha még nem láttátok a videót, akkor itt megnézhetitek:


A blogbejegyzés elkészítését a dm Magyarország támogatta.

Az elmúlt időszakban a dm saját márkás Langhaarmädchen termékek vették át a helyet a fürdőszoba polcon, méghozzá a Pretty Brown termékcsalád, amit kifejezetten barna hajúak számára álmodtak meg.


Langhaarmädchen Pretty Brown - hajápolók barna hajúak számára a dm-től

A Pretty Brown sampon gyengéden tisztítja a hajat, miközben visszaadja természetes ragyogását. Speciális receptjének és összetevőinek köszönhetően pedig segít megakadályozni a haj töredezését is. Nem csak természetes barnák számára ajánlják, hisz a hajfestés által károsodott hajszálakat is regenerálja. A Pretty Brown barna hajra kifejlesztett balzsama csillogó, könnyen kifésülhető és ápolt hajat ígér, hisz a speciális Ela-Plex technológia segít megőrizni a hajszálak rugalmasságát, ezzel is megvédve őket a töredezéstől. A végén pedig a nagyágyú, a Pretty Brown hajpakolás gazdagon táplálja és kényezteti a hajkoronánkat a benne lévő maruladió olajjal és vaníliával. A speciálisan kifejlesztett formula intenzív táplálást biztosít és regenerálja a színkezelés által sérült hajat, ezáltal bársonyosan puha tapintású és könnyen fésülhető lesz.

Na, ez ugye mind szép és jónak tűnik leírás alapján, de nézzük, mik a tapasztalataim. A samponnal jelenleg csak a hajhosszamat szoktam átmosni, a fejbőrömön nem használom, mert a seborrhea miatt speciális sampont igényel, és nem akarom zaklatni őt semmi mással, mert nem szokta meghálálni. A sampon nagyon könnyen felhabzik, és használat után akkor is finom puhának érzem a hajam, ha nem használok rá balzsamot. Sőt, a fésülés sem okozott gondot, ami pedig balzsam nélkül gyakran megesik nálam.

A balzsamnak nagyon szeretem az állagát, se nem túl sűrű, se nem túl híg, könnyen el lehet oszlatni a hajon, és nem kell belőle rengeteg ahhoz, hogy az én hosszú sörényem minden tincsére jusson belőle. Sajnos vannak olyan balzsamok, amiket kb. 3 használattal el is tudnék fogyasztani emiatt, de ez sokkal gazdaságosabbnak bizonyul a formulája miatt. Tény, hogy szuper puha tőle a hajam, viszont azt is észrevettem, hogy nem szállnak annyira a babahajaim, és a frissen mosott hajam is könnyebben megáll, ha kontyba tűzöm, nem csúszik szanaszét, amiért plusz pont jár! Imádom a frissen mosott haj érzését, de utálom, hogy olyankor teljesen kezelhetetlen a hajam, ez a balzsam viszont segít egy picit kordában tartani, úgy érzem.


A hajpakolás egy 250 ml-es tégelyben található, és elég testes, sűrű, heti 2-3 alkalommal ajánlják a használatát, amit kicsit soknak érzek, főként, mivel eleve hetente egyszer mosok hajat általában. Szerintem ennél többször nem is szükséges egy hajpakolást használni, mert ezek el tudják nehezíteni a hajat, viszont az intenzív ápolás miatt érdemes időnként hozzájuk nyúlni, és barna hajúak számára kifejezetten tudom ajánlani a Langhaarmädchen Pretty Brown hajpakolását.

Így a végén kitérnék arra, amiért a leginkább beleszerettem a termékcsaládba, és ez nem más, mint az illata. Egy korábbi posztomban áradoztam nektek a Yankee Candle Warm Desert Wind illatáról, ami jelenleg is a kedvencem a márkától. Bár a posztban őszi illatként aposztrofáltam, rájöttem, hogy nekem télen-nyáron jöhet, töménytelen mennyiségben. Erre itt a Langhaarmädchen Pretty Brown, ami hajmosás közben a megszólalásig hasonlít erre a Yankee Candle-re, én pedig örömtáncot jártam a zuhany alatt, mikor erre a felismerésre jutottam. A legjobb, hogy sokáig érezhető is a hajban, hisz nagyon intenzív, parfümös illata van mindhárom terméknek.


Szóval barna hajú csajok, ha szeretnétek kiemelni egy picit a hajszíneteket, és ragyogóvá varázsolni, nem utolsó sorban pedig fantasztikus illatfelhőt húzni magatok után a hajmosást követő napokban, akkor bátran ajánlom nektek a Langhaarmädchen Pretty Brown termékcsaládot, amit a dm üzletek polcain találtok meg!

Látogassatok el ide, ha még több szépség- és hajápolási tippre vágytok: https://szepsegsztorik.dm.hu/

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *