Pupa újdonságok, amikről beszélnünk kell

07:00



 Az elmúlt időszakban több újdonság is landolt nálam a Pupától, amik nem limitált kiadású termékek, hanem az állandó szortimentben kaptak helyet. Mióta megkaptam őket, tesztelgettem mindet, és most már szívesen megosztom veletek a tapasztalataimat is.

Pupa Vamp! All in One


A Pupa Vamp All in One a márka ikonikus spiráljának a továbbfejlesztett verziója, ami már nem csak optikailag hosszabbítja és dúsítja a pillákat, de a benne lévő hatóanyagoknak köszönhetően hosszútávon is erősíti őket. A látványos dúsítást különleges viaszoknak és filmbevonó anyagoknak köszönhetjük, a szempillák növekedését pedig annak, hogy az erősítő hatóanyagok belülről táplálják őket, amitől rugalmasabbá és teltebbé válnak a pilláink, sőt, még a szőrtüszőt is megerősítik. Mióta kipróbáltam, csak ezt a spirált használom, és egyszerűen imádom. A kefe gyönyörűen szétválasztja a pilláimat, nem csomósodik rajtuk a feték, szépen ível, és valóban dúsít és hosszabbít is. Amit nagyon szeretek benne, hogy nem kenődik el 2 óra után, mint a legtöbb spirál, amit felpillogok a szemöldökcsontomig. Persze 8-10 óra után már ez is hagy nyomokat, de azt hiszem, ezt el tudom neki nézni, cserében viszont könnyű lemosni. Az erősítő hatást én abban tapasztalom, hogy sokkal kevesebb szempillám hullik ki sminklemosáskor azóta, mióta ezt használom. Számomra abszolút újravevős ez a termék, és felkerült a kedvencek listájára.

Pupa WOW Lipstick

Az árnyalatok fentről lefele: 002, 004, 007, 008, 010, 011, 012
A WOW Lipstick egy átváltozó folyékony rúzs, ami először matt-fémes hatásúra szárad az ajkakon, de ha egy picit megdörzsöljük, vagy összecuppantjuk a szánkat, akkor glitteresen csillogóvá válik. Én picit nehezen barátkozom meg a gondolattal, hogy visszatérnek a divatba a 90-es éveket idéző csillogó textúrák, ez a rúzs mégis nagyon izgalmas, így sikerült elnyernie a tetszésemet. Csodálatos színekben kaptam meg, a barnás nude-tól kezdve a fukszián át a mély bordóig minden szín megtalálható a palettán, összesen 12 színben kapható. Felkenés után gyorsan szárad, és bár tényleg nagy csillámok vannak benne, nem kényelmetlen viselni. Látványosan csillog már az első perctől kezdve, de tényleg igaz, amit ígér: egy kis cuppogás után éri el az igazán glitteres hatást. Szerintem hihetetlenül jó poén ez a formula, de én mégis inkább a színek miatt tudom nektek ajánlani, szerintem a nyár legvagányabb rúzsai lehetnek ezek. Sajnos az én számat nagyon szárítják, de ez minden létező ajaktermékről elmondható az elmúlt 2 évből, mióta fogszabályzót hordok, így ez utóbbi mondatnak ne tulajdonítsatok túl nagy jelentőséget.

Pupa Beauty Touch Stick Foundation


Az utolsó terméket szándékosan hagytam a poszt végére, erről sajnos nem tudok túl jókat elmondani. Az új Pupa Beauty Touch Stick alapozóhoz nagy reményeket fűztem, írtam is ITT erről korábban. Igaz, hogy mostanában nem volt túl jó állapotban a bőröm, de ezt több alapozóm (többek közt a kedvenc Pupám, a Made to Last) is képes volt kendőzni. Sajnos a Beauty Touch csak kiemelte az összes létező problémát, legyen szó akár pattanásokról, akár szárazabb, hámló foltokról. Az érdekesség az, hogy felvitelkor minden nap csodálatos volt és egységes, 1-2 óra elteltével azonban ijesztő volt a látvány, ami a tükörben fogadott. Foltokban hiányzott az arcomról, máshol pedig összeállt csomókban, és rettenetesen ki is fényesedett az arcom nagy részén. Megesküdtem, hogy adok még neki esélyt akkor, ha a bőröm egy picit jobb napokat él, így lassan ez be is következik, addig viszont kénytelen voltam parkolópályára tenni. Van egy olyan érzésem, hogy ez az alapozó tökéletes választás azoknak, akiknek normál, hibák nélküli arcbőre van, csak egy könnyed fedésű, üde kis alapozót keresnek, de nincsenek nagy elvárásaik. Így aztán senkit nem szeretnék lebeszélni róla, mert hiszem, hogy van olyan bőrtípus, akik számára ez lehet a nagy ő, de engem egyelőre nem győzött meg, ha mégis megtörténik a csoda, feltétlen updatellek benneteket.

Ti próbáltátok már valamelyik Pupa újdonságot?

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *