TESZT | Catrice Soleil d'été trendkiadás

13:35


Ahogy azt már elújságoltam Instagramon, sikerült megnyernem a Catrice Facebook-os nyereményjátékán a teljes Catrice Soleil d'été limitált kollekciót, amiről itt áradoztam még a kampányfotók megjelenésekor.

Bár nem különösebben hiszek a vonzás törvényében, ezt egyértelműen ennek tudom be, hiszen tényleg a kollekció minden egyes darabjáért csorgott a nyálam, ahogy megláttam róla a képeket. Sőt, a megjelenéskor le is csaptam már egy darabra, és a Glamour-napokra terveztem, hogy beszerzek még 1-2 dolgot, de így erre már nem volt szükség. Most megmutatom a termékeket a swatchokkal együtt.

Mázli most is segített kibontani a csomagot... ❤

Catrice Soleil d'été Sheer Serum Bronzer

Ez az, amit már korábban megvettem a Müllerben is, így most barátnőmre szállt, hiszen kettőt nem tudnék elhasználni. Már csak azért sem, mert nagyon sötét, így ezt inkább a nyári hónapokban fogom tudni hasznosítani, vagy olyankor, mikor kicsit túltolom a szolizást (igen, néha télen is elkap a hév... 😅).


Az első gondolatom ezzel a termékkel kapcsolatban az volt, hogy tutira megromlott. Az üzletben nem bontottam ki, csak otthon, és valami rettenetes a szaga. Azóta lecsekkoltam, mindegyik ilyen büdös, az is, amit kaptam. Elég sűrű, talán egy pumpás kiszerelés emiatt praktikusabb lett volna, szerintem sok termék fog az üveg falán maradni, ami nem túl gazdaságos. Rengeteg apró arany csillám található benne, gyönyörű fénye van. Eldolgozva egyébként már sokkal barátságosabb a színe, ezért én el tudom képzelni alapozóba keverve is, főleg, ha a strobing közel áll a szívünkhöz.

Catrice Soleil d'été Sun Stripping Bronzer

Bár magamtól lehet, hogy otthagytam volna a boltban a bronzosítót, így kipróbálás után azt mondom, bánhattam volna. Gyönyörű matt, könnyen eldolgozható púder, aminek tökéletes az árnyalata, az én bőrömhöz legalábbis: nem túl meleg, de nem is szürkés, hogy koszosnak tűnjek tőle. Nagyon szép finom kontúrt tudok vele készíteni, de építhető, ha valaki erősebben használná. Az orrom kontúrozásánál azt láttam, hogy pontosan olyan, mint a természetes árnyék, csak ha elfordítom a fejem, ez az árnyék ottmarad. Értitek... 😃

Catrice Soleil d'été Duo Highlighter

Jobbról az első mintán kevertem a Duo Highlighter színeit, mellette a bronz, majd a rózsaszín külön-külön. Alig van különbség, tényleg az arany csillámok dominálnak, nem pedig a színpigmentek. A bal minta pedig a bronzer. A képen egy kicsit melegebb tónusúnak tűnik, mint valójában.
Én amúgy azt hittem, hogy ez egy fényes pirosító, de rá kellett jönnöm, hogy tényleg egy highlighter, mert nem igazán pigmentált. Szép rózsaszínnek tűnik még az ecseten is, de az arcon már csak egy halvány fény köszön vissza. Ahhoz viszont nekem túl "színes", hogy arccsontra használjam, ezért pirosító fölé halványan felkenve bizonyult a legszebbnek. Ha egy kicsit barnább lenne az arcom, akkor arccsontra is használnám, mert szép arany fénye van, de világos bőrön nem mutat jól.

Catrice Soleil d'été Metalip Colour


Ezekért voltam oda legkevésbé, mert nem rajongok a fényes rúzsokért. Egy rúzs legyen matt, ha csillogni akarok, akkor pedig egy szájfényért nyúlok. Na ezt a sztereotípiámat döntötték most meg ezek a kis csodák. Nagyon pigmentáltak, és úgy csillognak, mintha egy vizes szájfényt kennék az ajkaimra, mégsem mászkálnak el annyira, és sokkal kényelmesebb viselni őket.

Catrice Soleil d'été Metal Eyelight


A két szín közül az arany sajnos teljesen beszáradva érkezett meg, így nem nagyon fogom tudni használni, de azért megmutatom, milyen a színe. Highlighternek szép lenne a belső szemzugba és a szemöldökcsontra, vagy akár egész szemhéjra is használható egy csillogóbb sminkhez. Sajnos teljesen gumiszerűvé vált, lehetetlen eldolgozni. A khaki viszont rendben van, a színe is nagyon tetszik, és könnyű használni. Egy kicsit duochrome-os, minden fényben más arcát mutatja. Én az ujjammal vittem fel, szerintem így a legegyszerűbb. Hamar megszárad, nem marad ragacsos és nem ül bele a szemráncokba, tartós is, rajtam kibírt egy egész napot kopás nélkül. Az őszi sminkekhez sokat fogom használni.


Catrice Soleil d'été Golden Lip Booster


Ezzel a kis csillámos szájfénnyel minden matt rúzst ragyogóvá lehet varázsolni. Én egy matt vörös fölé tudom főként elképzelni, az arany csillámokkal igazán ünnepi lesz az összhatás.


Catrice Iconails - 11 Go for gold!

Ez nem a trendkiadás része, de nagyon jól passzol hozzá. Az Iconails lakkok nekem nagyon bejöttek, szóval örülök, hogy ez is a csomagban volt. Épp most vettem egy másik Catrice lakkot is, hozok majd velük egy manikűrt.

Készítettem egy gyors sminket is a termékekkel, de nem volt időm rendesen lefotózni, mert épp vásárolni indultunk Anyukámmal. 😀 A szememre mindkét Metal Eyelight-ot használtam, de az arany alig látszik, mert nehezen tudtam felvinni az állaga miatt. A számon a 02-es rúzs van, ami számomra egy igazi 'my lips but better' szín, megtolva egy rakás csillámmal. Kb. olyan, mintha egy vizes fényű szájfény lenne rajtam, a kép alapján legalábbis. A kontúrom egész természetesnek hat, a highlight viszont a fények miatt itt csak az orromon csillan meg. A karomon pedig van egy karmolás, amit a vérszomjas fenevadam kreált egy rosszabb pillanatában. 😀


Sajnos a Soleil d'été kiadáshoz tartozó szemhéjpúder paletta nem volt a csomagban, amit egy picit sajnálok, de így is nagyon boldog vagyok, mert nagyon jó termékeket nyertem, amiket biztos, hogy nagyon sokat fogok használni a jövőben!

- Orsi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon tetszett a cikk! :) 1-2 terméket beszerzek a véleményed alapján.:)
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök! :) Legfőképp a bronzosítót, a highlightert és a rúzsokat ajánlom! Puszi! :)

      Törlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *