Mire érdemes idén lecsapni a Glamour napokon?

22:06




Közeleg az ősz legnagyobb felfordulása, az a már ikonikusnak számító néhány nap, amikor az ország női felfegyverkezve támadják le a bevásárlóközpontokat, hogy kedvezményesen vehessenek meg mindent, amire szükségük van, és mindent, amire nincs. 😅 A Glamour-napok őrülete engem is elkapott már kamaszként: volt olyan, hogy csütörtökön iskola helyett (igazoltan!) a fővárost vettem célba, hiszen ezen a napon még nincsenek olyan sokan.

Napjainkban azonban már a 0. nap is eljött, aminek bevallom őszintén, nagyon örülök. Mivel én a Glamour-napokon szinte csak és kizárólag kozmetikumokat és tisztálkodó-, tisztítószereket vásárolok, így örülök, hogy ezt már akár szerda reggel letudhatom, utána pedig elkerülhetem a tömeget. Így attól sem kell félnem, hogy lefosztott polcokkal találom szembe magam.

Ebből gondolom már kiderült számotokra, hogy most főként smink és kozmetikum ajánló következik. Ruhát tényleg nagyon ritkán vásárolok, de azért 1-2 kupont és üzletet megemlítek majd, ahova én is be szoktam térni. Lehet, hogy találóbb cím lett volna a "Mit fogok venni a Glamour napokon", mivel főként ezekről lesz most szó.

DM

Itt szoktam a legtöbb dolgot megvenni, mert itt vannak a legjobb kuponok. Sok termékre 50%-os kedvezmény van, ami dekorkozmetikumoknál különösen jól jön.

Blend-a-med és Colgate -50%

Ipari mennyiségben fogy nálam a fogkrém, és a tavaszi tankolásból már csak egy bontatlan dobozom van, így most újra bevásárolok, hogy tavaszig elég legyen.

Dettol -50%

Szerintem erről írtam már, de konyhapult fertőtlenítési mániában szenvedek, így elég sokszor nyúlok a Dettol után, ami nem olyan olcsó mulatság, de ezzel a kuponnal nagyon jól járok. Ilyenkor érzem, hogy felnőttem, mikor örömtáncot járok egy fertőtlenítős kupon miatt. 😂

L'Oréal dekorkozmetikum -50%

Mivel a tavasszal vásárolt True Match alapozómat még ki sem bontottam (szegényt leszorította a trónról nyárra a Catrice HD), így most másra tudom felhasználni ezt a kupont. Terveim szerint beszerzek egy szempillaspirált, de még nem döntöttem el: Baby Roll vagy Miss Manga? Ti melyiket ajánljátok inkább? 🤔 Ajánlhattok más opciót is, mindenre nyitott vagyok! 😀

L'Oréal hajfesték -50%

Régóta a Casting Creme Gloss-t használom hajfestésre, és ilyenkor mindig veszek 2-3 dobozzal, mert amúgy elég horror ára van. Főleg, hogy nálam egy hajfestéshez 3 dobozra is szükség van, ha nem csak a tövét festjük, hanem az egész hosszán felfrissítjük a színt.

Maybelline -50%

A jól bevált primeremre szoktam ilyenkor lecsapni, a Baby Skin-re. Kuponnal 1000 Ft körül van az ára, ennyi pénzért ajándék.

Rimmel - 50%

Elég erősen gondolkodom egy Rimmel boxon, ha nem kapkodják el addigra az összeset. Az eredeti árát sokallom érte, de az 50%-os kuponnal már megérné.

H&M -20%

Glamour-napokon basic dolgokat szoktam itt venni, pl. nagyon szeretem a trikókat, zoknikat, és mivel ezeket ritkán akciózzák, ilyenkor érdemes lecsapni a must-have darabokra.
Fun fact: ez a farmer eredeti áron is 2990 Ft! 

La Roche-Posay

A seborrheám miatt sajnos a polcom állandó lakója a Kerium DS arckrém, amit azokon a napokon használok, mikor az arcbőrömön is előjönnek a bosszantó vörös foltok. Ez a krém pár nap alatt lehúzza a gyulladást és megszünteti a hámlást. Mivel mindig tartanom kell belőle itthon és nem túl olcsó, így a 20%-os kuponnal szoktam megvenni. Legutóbb tavaly ősszel vettem, ezzel a kúraszerű használattal nálam kb. 1 évre elég.

Müller

Biztosan fogok venni 1-2 Catrice körömlakkot a 20%-os végösszeg kuponnal, leginkább a Brown Collection piszkálja a fantáziám. Terveztem, hogy veszek ezt-azt a Soleil d'été kollekcióból is, de képzeljétek, a nyereményjátékukon megnyertem az egészet! Bevonzottam, biztos emlékeztek erre a posztra, amiben áradoztam róla.
Kép forrása


Maybelline 30%

Gondolkodom rajta, hogy beszerzem a The Burgundy Bar palettát, annyi jót olvastam róla, és a swatchok alapján is elég meggyőző volt. Nem must-have, főleg így, hogy az utóbbi hónapokban a Carli Bybel és a Jaclyn Hill palettát is megrendeltem, de na. Most őszintén... Palettákból soha nem elég.

NYX - 20%

A tavaszi üzletnyitó haul óta nem vettem itt semmit, de azt hiszem, itt a remek alkalom, hogy újra betérjek. Konkrét termék vágyam nincs, de Lip Lingerie nagyon bevált amit Szabinától (Blogozine) kaptam, és a primerek közül szívesen kipróbálnék valamit. Ti próbáltátok már őket? Van olyan, ami nagyon bevált? Lehet, hogy lecserélném a Baby Skint, bár azt is nagyon szeretem.

Örkény Színház - 20%

Nagyon szeretek színházba járni, és az Örkény repertoárja nagyon tetszik, jó néhány előadás van, amit örömmel megnéznék. Ilyen például a Tóték, a Három nővér és az Azt meséld el, Pista!, Mácsai Pál önálló estje.
Kép forrása

Pupa -20-50%

Ide szerintem csak benézek, és vagy találok valamit, vagy nem. A pénztárcám boldog lenne, ha üres kézzel távoznék, de egy próbát mindenképp megér.

Tezenis -20%

Kéne egy basic melltartó, szóval ide is beugrom. Szeretem a Tezenis melltartóit, van  néhány, és évek óta bírják a strapát.

F&F - 20%

Imádom, hogy az akciós ruhákról is levonják a kedvezményt, így nevetséges áron jutottam hozzá az utóbbi szezonokban néhány darabhoz. Itt sincs konkrét célom, de biztosan szét fogok nézni. A pizsamáikat nagyon szeretem, talán most arra lenne leginkább szükségem.

Yves Rocher - 40%

A Glamour kupon mellett nekem még van egy törzsvásárlói kártyához járó kedvezmény kuponom is, így mindenképp be kell mennem egy Yves Rocher üzletbe, mert utóbbit is október 14-ig válthatom be. Már kinéztem pár dolgot: az új folyékony rúzsok nagyon kecsegtetőek, és kézkrémre is szükségem lesz, mert a hidegtől nekem azonnal kiszáradnak a mancsaim, és táskába dobálósnak tökéletesek az YR kézkrémek. Nektek pedig ajánlom figyelmetekbe az új Elixir Jeunesse termékcsaládot, amiről itt írtam bővebben.



Jövő héten hozom a szerezeményes posztot is! Nektek mi az, amit biztosan meg fogtok venni a Glamour-napok során? 

- Orsi


You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *