Glamour-napi szerzemények | 2017 ősz

19:08


Szerencsére sokkal kevesebb dolgot vettem, mint amit a kívánságlistán szerepelt, de ezt nem is bánom. Fejlődök! 😀 Amik viszont hazajöttek velem, egytől-egyig hasznosak, szóval örülök, hogy sikerült rájuk jó áron lecsapni.

DM


Ahogy az előző posztnál, itt is a dm-mel kezdem, mert ahogy vártam, tényleg itt vettem meg a legtöbb terméket.

L'Oréal Casting Creme Gloss hajfesték

Most csak két dobozzal vettem, de az 50%-os kuponnal csak egy árát fizettem.

L'Oréal Elseve Total Repair sampon és balzsam

Ezt Anyukámnak vettem, de mikor náluk vagyok, én is ezt szoktam használni és imádom az illatát. Erre is volt 50%-os kupon, így beraktároztunk.

L'Oréal Pure Clay Detox Mask

Erre a dm alkalmazásban volt 50%-os kupon, így 1500 Ft-ért vettem meg. Eddig nem igazán kapott el a terméket körülvevő hype, de úgy voltam vele, hogy ennyi pénzért megér egy próbát.

L'Oréal True Match alapozó

Ezt most szintén Anyukámnak vettem meg. Én végül letettem a L'Oréal szempillaspirálról, mert a Rossmannban vettem meg egy régi nagy kedvencemet. Később elárulom, melyiket.


Maybelline Baby Skin Primer

Ez a kis tubus kb. pont egy fél évre elég, az előzőben még van, de már fogyogat. Nekem nagyon bevált, így nem is nagyon kísérletezem más primerekkel.

Dettol antibakteriális felülettisztító spray

Már épp fogytán volt az előző, szóval megnyugodott a lelkem, hogy nem maradok fertőtlenítő nélkül.

Blend-a-med fogkrémek

Két fogkrémet vettem, az egyik a sima 3D White, a másik pedig a Luxe változat.

Colgate fogkefe

A kedvenc szenes fogkefém végre Medium változatban is kint volt a polcokon. Legutóbb csak a Softot tudtam megvenni, de azt nem annyira szerettem.

Garnier Mineral dezodor

Ezek a kedvenc deoim, de mivel még van egy bontatlanom is, így most csak egyet vettem.

o.b., Libresse

Ezeket gondolom nem kell magyarázni. Szerintem kevés nő van, aki ne venne ilyesmiket a Glamour-napokon.

Trend it up


Két körömlakkot vettem, amik a kiárusított színek között voltak, így ha jól emlékszem 399 volt darabja.

Balea

Ismét betáraztam a kedvenc micellás sminklemosó kendőmből, bár még ebből is van otthon bontatlan, de erre mindig szükség van. Vettem öt maszkot, ebből négy fátyolmaszk, egy pedig egy új két komponensű. A fátyolmaszkok közül kipróbálom végre a feketét, és a kiárusított kosárkában találtam még ebből a mangósból és dinnyésből, amiket új korukban nem vettem meg, de gondoltam még kifutás előtt megnézem, milyenek. A Multimasking-ra is kíváncsi leszek, kombinált bőrre ajánlják, a két színt különböző arcterületekre kell felkenni.


A képen nincs rajta, de még két doboz hajfestéket is vettem Anyumnak, amihez a kupon szintén csak az alkalmazásban volt, pár pontért váltottam ki. A vásárlás végén a 10%-os végösszeg kupont is felhasználtam, így 14.000 Ft-ot fizettem az első körben a nulladik napon.


Azért az elsőben, mert szombaton is bementem egy dm-be, és vettem egy Maybelline Fit Me korrektort. Eddig inkább az Age Rewind-ra pályáztam, de megnéztem Szilva videóját, amiben a Fit Me-t is ajánlotta, és elmondása szerint a fedése is erősebb. Ismertek, én full coverage párti vagyok, így bár eleve ezért mentem be, nem is tudtam volna a másikat megvenni, mert le volt fosztva a polc. Mivel a Fit Me olcsóbb is, így minden szempontból jól jártam: 800 forintért jött velem haza.

Rossmann


Itt most nagyon kis szofisztikáltan sikerült költenem. Csak a 25%-os dekorkozmetikum kupont használtam el, amivel egy Lovely szempillaspirált és egy Catrice Liquid Camouflage korrektort vettem. Igen, korrektorból nem lesz hiányom az elkövetkezendő időben. Ebből eddig csak a tégelyest használtam, de már régóta terveztem, hogy megveszem a folyékonyat is.

Müller


Itt is csak egy dolgot vettem, a Catrice Brown Collection lakkok közül a 03 Goddess of Bronze árnyalatot.

H&M


Egyetlen nadrágot sikerült vennem, ezt is kupon nélkül, mivel eleve 2000 Ft-ra le volt árazva. Jövő nyáron fogom tudni hordani, így addig elteszem pihenni.

Kik


Vettem egy Muci-plédet! Igen, külön plédet kapott a kiscicám. 😀 Szerettem volna valamit, ami csak az övé, hogy ha elkezdem magammal hurcolni Pestre, ez mindig vele legyen, és egy kicsit könnyebben szokja meg a helyzetet. Pihe-puha és alapból is nagyon olcsó plédet választottam, így kb. 650 Ft volt. Vettem még egy kis fából faragott rénszarvas formát karácsonyi dekorációnak. A pofijába szerettem bele. Morcos, mintha azt gondolná: "F*szom, már megint karácsony, és kint kell dekkolnom a polcon...". 😅

Nálam idén ennyiben merült ki a Glamour-napozás. Büszke vagyok magamra, hogy (szinte) semmi olyat nem vettem, ami nem volt a listámon, és eleve sok mindennek ellen tudtam állni, ami szerepelt rajta. Sokkal jobban jöttem ki, mint amire számítottam.

Ti miket vettetek? Van olyan, amit mindketten hazahoztunk?

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *