NYEREMÉNYJÁTÉK | Iridina Green szemcsepp ajándékcsomag

19:58


Ez az október elég nyereményjátékosra sikerült, de gondolom ezt nem bánjátok! A héten megint használnom kellett az Iridina Due szemcseppet, ami régi nagy kedvencem. Igaz, még csak tegnap zárult le az előző játék, de nem akartalak váratni titeket ezzel a csomaggal, és a fejemben már megszületett a következő játék is, szóval ez jó kis hónap lesz!

Szerintem aki egy kicsit is érdeklődik a sminkelés iránt, már biztosan hallott az Iridina márkáról, és az Iridina Due szemcseppről, ami a sminkesek egyik kedvenc fegyvere. Tényleg egy csodaszer, a leginkább menthetetlennek tűnő vörös szemeket is pillanatok alatt hófehérré varázsolja. Én fotózások vagy fontosabb események előtt szoktam bevetni, mindennapi használatra ugyanis ez a típus nem ajánlott, és kontaktlencsével együtt sem ajánlják. Bevallom, én szoktam csalni, és időnként kontaktlencsével is használom, bár igyekszem előtte becseppenteni. Na meg van olyan, hogy bár semmi fontos eseményre nem megyek, de reggel úgy dob ki az ágy, hogy vérben forognak a szemeim, mint egy vámpírnak. Ilyenkor nem mernék emberek közé menni, míg nem használom az Iridina Due-t.


Az Iridina Green szemcsepp, amit ti megnyerhettek az ajándékcsomagban, sokkal kíméletesebb verzió, ám ez is hatékony, mivel mivel természetes összetevői frissítik és nyugtatják a szemeket. Az Iridina Green-t kontaktlencsére közvetlenül rácseppentve is használhatjátok.

Az ajándékcsomaghoz tartozik még egy frottír turbán is, ami nagyon jó szolgálatot tesz hajmosás után, hiszen pikk-pakk felcsavarható vele a haj. 

Ezt a szuper kis csomagot az eddigiekhez hasonló módon nyerhetitek meg. Instagramon és Facebook-on is elindítom a játékot. Ha szeretnétek nyerni, akkor nincs más teendőtök, mint:

Instagramon:
1. Követni a blog (@fromorsiwithlove) és az Iridina (@iridinahungary) oldalát.
2. Like-olni a játékra vonatkozó fotót.
3. Kommentben megírni, hogy próbáltad-e már korábban az Iridina szemcseppeket, és betagelni két barátodat.

💚💙NYEREMÉNYJÁTÉK💙💚 Nyerd meg ezt az @iridinahungary ajándékcsomagot! 🍀 Én rajongok az Iridina szemcseppekért, és a cég most nektek is felajánlott egy kis csomagot, hogy kipróbálhassátok az Iridina Green szemcseppet, ami enyhíti a szemfáradtságot és a szemvörösséget. Szuper, mert kontaktlencsét viselők is használhatják! 😊 A csomag tartalma egy Iridina Green szemcsepp és egy frottír turbán, meg persze az elmaradhatatlan toll. 😉😀 Mit kell tenned,hogy nyerj? 🔹1. Kövess engem (@fromorsiwithlove) és az Iridina (@iridinahungary) oldalát Instagramon 🔹2. Like-old ezt a képet 🔹3. Írd meg kommentben, hogy próbáltad-e már korábban az Iridina szemcseppeket ÉS taggeld be 2 barátodat, aki szerinted örülne a csomagnak. 🔹Játssz Facebookon is a From Orsi with Love oldalán: keresd ezt a képet, kövesd az ott leírtakat, és írd meg kommentben, hogy milyen néven követsz Instagramon! · A játékhoz az Instagramnak nincs köze. Részletes szabályokat a blogon találjátok: http://bit.ly/iridinajatek
O r s i - Lifestyle Blogger (@fromorsiwithlove) által megosztott bejegyzés,

Facebook-on:
1. Like-olni a játékra vonatkozó fotót.
2. Kommentben megírni, hogy próbáltad-e már korábban az Iridina szemcseppeket, és betagelni két barátodat. Ha Instagramon is játszottál, írd meg, milyen néven követsz ott.


Érdemes mindkét helyen játszani, így ugyanis megduplázhatjátok az esélyeteket a nyereményre! A játékra október 7-én 23:59-ig lehet jelentkezni, a sorsolás pedig 8-án lesz! Ezután kommentben fogom feltüntetni a nyertes nevét. A részletes szabályokat ITT olvashatjátok.

Sok szerencsét!

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *