TESZT | Yves Rocher Elixir Jeunesse Lélegző bőr termékcsalád

07:30


Nem régen kaptam egy szuper kis csomagot az Yves Rocher csapatától, és alig vártam, hogy kipróbálhassam a benne lapuló termékeket. Az új termékcsalád, az Elixir Jeunesse darabjait küldték el, amik a bennük lévő Aphloia kivonatnak köszönhetően felveszik a harcot a bőrt érő külső káros hatásokkal szemben. Védik és regenerálják a bőrt, ezátal azonnal fellélegzik és visszanyeri természetes ragyogását. Már közel két hete használom rendszeresen az Yves Rocher Elixir Jeunesse termékeit, szóval itt az ideje beszámolni az eddigi tapasztalatokról. Természetesen később updatelek, ha valami változás állna be.

Yves Rocher Sminkeltávolító kesztyű

Ez a kesztyű olyan, mint az álom! Elképesztően puha, és szívem szerint egész nap simogatnám vele az arcom. Mikroszálas, így hatékonyan távolítja el a sminket. Ehhez elég lenne kézmeleg vízzel bevizezni a kesztyűt, de bevallom én jobban szeretem szappannal vagy sminklemosóval együtt használni. Ezután kézzel ki kell mosni és levegőn megszárítani. A kesztyű 3 hónapig használható, és használatával évente akár 1000 vattakorongot is megspórolhatunk, ezzel védve a környezetet. Szeretem használni, viszont sajnos csak az első használatig marad hófehér. Szerintem képtelenség tökéletesen kimosni, pláne kézzel. Ez az egyetlen dolog, ami nem tetszik benne. Amúgy nagyon szépen leszedi a sminket és luxus érzés ezzel mosakodni. 

Yves Rocher Elixir Jeunesse Micelláris arclemosó zselé

Finom virág illatú micelláris zselé, ami nagyon szépen eltávolítja a smink maradékot és a szennyeződéseket a bőrről. Én vattakoronggal használom, mint a folyékony változatokat. Puha lesz a bőröm a használata után, és nincs húzódó érzés sem. A zselés állagnak köszönhetően úgy érzem, hogy hidratálja a bőröm. Reggel és este is használom, nagyon megszerettem.


Yves Rocher Elixir Jeunesse Lélegző bőr regeneráló nappali arcápoló

Engem már a csomagolás is elvarázsolt, gyönyörű zöld üveg tégelyben érkezett a krém. Normál és kombinált bőrre ajánlják. Az enyém a kombinált kategória, T-zónában zsíros, mitesszeres, amúgy felszíni vízhiányos, és időnként a seborrhea miatt foltokban hámlik. A krém állaga géles-krémes, hasonlít az egyik kedvenc krémemre, a Balea Aqua nappali hidratálójára. Ezt az állagot nagyon imádom, mert anélkül hidratálja a bőröm, hogy zsírossá, fényessé tenné. Nem mondom, hogy teljesen matt marad a használata után a bőröm, de csak egy egészséges bőrfényt hagy maga után. Nagyon jó rá sminkelni, és mennyei virág illata van, amit egész sokáig szoktam érezni felkenés után. Az egyetlen problémám vele az, hogy nekem most így a hűvösebb hónapokra kevés lesz. Néhány nap használat után elkezdtem érezni, hogy egy kicsit szárazabb a bőröm. Nyárra tökéletes lesz, de most egy picit többre van szüksége a bőrömnek. A leírás alapján elvileg ez a krém a ráncok halványításában is segít, de mivel nekem egyelőre nincsenek, csak mimikai ráncaim, így ezt nem tudom megfelelően tesztelni.

Yves Rocher Elixir Jeunesse Lélegző bőr maszk

Heti 1-2 alkalommal ajánlják ennek a maszknak a használatát, ami szintén arra hivatott, hogy megerősítse a bőrt és javítsa az oxigénellátását, hogy az fellélegezhessen. Így a bőr kisimulttá, ragyogóvá válik és csökkennek a fáradtság jelei. A maszkot egy vastag rétegben kell felvinni, 5-10 percig fent hagyni, a maradékot pedig letörölni egy vattakorong segítségével. Ezután nem kell leöblíteni. Bőrradírozás után szoktam felvinni és nedves vattakoronggal törlöm le a maradékot, a száraz nekem nem szedte le, csak kenegette. Puha lesz tőle az arcom és mintha a pórusaim is kisebbek lennének a használata után. Úgy érzem, hogy feltöltődik tőle a bőröm. 

Mindegyik termékkel nagyon elégedett vagyok, és nagyon sajnálom, hogy az arckrém nem nyár elején jutott el hozzám, biztos, hogy nagyon a szívemhez nőtt volna. Amúgy mivel változó a bőröm állapota, pl. a ciklusomtól is függ, hogy épp milyen napja van, így biztosan lesznek napok, amikor ehhez nyúlok majd a hideg hónapok alatt is. Illetve ha gazdagabb éjszakai krémre váltok, még teszek egy újabb próbát, talán úgy már jó párost fognak alkotni.

A termékcsaládhoz tartozik még egyébként egy éjszakai krém, egy regeneráló szérum és egy élénkítő golyós szemkörnyékápoló is, amiket szintén érdemes lehet kipróbálni.

- Orsi 


A termékeket az Yves Rocher Hungary Kft.-től kaptam tesztelésre, de ez nem befolyásolta a véleményem a poszt megírásakor.

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Úgy látom a cicának is tetszik a termék.:D
    Ahogy olvastam tudatosult bennem, hogy mindenképpen ki kell próbálnom őket.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mázlinak különösen a csomagolás nyerte el a tetszését, és persze segített kibontani a dobozt. :) :D Én nagyon ajánlom őket, mert egyelőre remekül teljesít az összes! Kivéve ugye a krémet, ami most kicsit kevésnek bizonyult, de ezt nem neki, hanem az időjárásnak tudom be. :D

      Törlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *