NYEREMÉNYJÁTÉK | Sminkek, arcápoló termékek, Yankee Candle!

19:58


Arra gondoltam, hogy itt az ideje egy újabb kis nyereményjátéknak. Mivel beköszöntött az ősz, ezért olyan termékeket szedtem össze, amik illenek ehhez az évszakhoz. Nézzük, miket nyerhettek!

Sminkek

A múltkor a Rossmannban eléggé lefosztott Essence polcokra leltem, és láttam, hogy sokan lemaradtak az akciókról, mert nagyon hamar elkapkodták a leárazott termékeket. Én még találtam néhány szépséget, így én is gyorsan lecsaptam ezekre, viszont szeretném is nektek tovább adni!

Két szemhéjpúder palettát választottam, az egyik egy Essence Quattro a 07-es 'over the taupe' színben, amiben minden megvan, ami egy őszi füstös barna smink elkészítéséhez szükséges: gyönyörű szaténfényű és finoman csillogó hideg barnák, valamint egy szép highlighter a belső szemzug kiemeléséhez.


A másik egy Contouring Eyeshadow Set a 03 Roses meet mahagony színben. Ezek sokkal melegebb árnyalatok, de ezekkel is nagyon szép sminket lehet készíteni, ha a világosat a mozgó szemhéjon, a sötétet pedig a külső V-ben és az alsó szempillatőben használjuk. Vagy bárhogy... Fantázia kérdése nyilván. 😀

Vettem még egy Essence Ultra Last Liplinert 04-es Fuchsia Romance színben. Ennek nagyon szép bogyós gyümölcs színe van, ami tökéletesen passzol az őszi sminkekhez. Annyira szép ez a szájceruza, hogy magamnak is vettem egyet belőle, mert teljesen beleszerettem! Már kipróbáltam, tényleg brutál tartós, rúzshoz kontúrként és önmagában is szuper!

A DM workshopon kaptam egy Trend it up Bold Glitter körömlakkot, ami egy nagyon szép bordós lakk, tele hatalmas glitterekkel és csillámokkal. Alapvetően szemet gyönyörködtető, de mivel tudom, hogy nem használnám, így ez is bekerült ebbe a kis csomagba.

Arcápolás


Az Alverde szemfesték lemosó is a DM-es goodie bag-ben volt, és ezt már említettem is Instastory-ban, hogy ki fogom sorsolni. Ez egy krémes szemfesték lemosó körömvirág kivonattal, shea vajjal, napraforgó-és jojoba olajjal. Egyszer kipróbáltam, szóval hiányzik belőle egy kis borsónyi. Nagyon szépen leszedte a szememről a sminket, de rá kellett jönnöm, hogy én még mindig hidegrázást kapok ezektől a krémes lemosóktól. Ne kérdezzétek miért, én sem értem, de nagyon nem szeretem őket, ezért inkább nektek adom.


A Rival de Loop arcmaszkjai nagy kedvenceim, ezért mikor legutóbb bevásároltam magamnak belőlük, nektek is vettem ebbe a csomagba. Az egyik egy Hydro Booster hidratáló maszk hialuronnal és aloe verával, a másik pedig egy Repair regeneráló arcmaszk duo-hialuronsavval és ureával. Nekem ez a kettő vált be legjobban, remélem ti is szeretni fogjátok.

Yankee Candle Tart


Ééééés a kedvencem az egész csomagban! Szerintem ti is imádni fogjátok, hiszen ki ne szeretné a Yankee Candle gyertyáit? Na ugye! Nem rég ellátogattam a Dohány utcai üzletben és végigszaglásztam a gyertyákat. Nagyon hosszan elidőztem, mert rengeteg illat van és nagyon nehéz volt a választás. Magamnak is vettem néhányat, és az új őszi sütis kollekció közül elhoztam nektek a Merry Berry Linzer illatot, ami vanília mázzal borított mandulás sütemény málnás töltelékkel. Higyjetek nekem: egy csoda! Már csak ezért is megéri játszani!


A játék Instagramon és Facebook-on is zajlik. Egy nyertes lesz, az összes jelentkező bekerül egy nagy virtuális kalapba, és így fogom kisorsolni a szerencsést. Érdemes Facebook-on és Instagramon is játszani, így ugyanis kétszer kerültök be ebbe a kalapba, szóval dupla esélyetek lesz megnyerni ezt a kis csomagot!

Itt játszhatsz Facebook-on: 


Itt pedig Instagramon:

🍁ŐSZI NYEREMÉNYJÁTÉK!🍁 Itt az ideje egy újabb nyereményjátéknak! Szeretnéd megnyerni ezt a csomagot? Akkor nincs más dolgod, mint: ✔1. Követni az oldalam Instagramon (@fromorsiwithlove) ✔2. Like-olni ezt a képet ✔3. Elküldeni a kedvenc őszi emojid, és megjelölni 2 ismerősöd (lehetőleg ne azt, aki téged is jelölt 😀) kommentben. ▫▫▫ A csomag tartalma: 🍁2 db Essence szemhéjpúder (1 quattro és 1 duo) 🍁1 db Essence szájkontúr ceruza 🍁1 db Trend it up körömlakk 🍁2 db Rival de Loop arcpakolás 🍁1 db Alverde szemfesték lemosó 🍁1 db Yankee Candle tart ❗A játék Facebook-on és Instagramon is zajlik így dupla esély van a nyereményre. Sorsolás: október 2-án hétfőn. Részletes szabályzat: http://bit.ly/oszinyeremenyjatek
O r s i - Lifestyle Blogger (@fromorsiwithlove) által megosztott bejegyzés,


Sok szerencsét kívánok mindenkinek!


- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *