TOP 5 őszi körömlakk

18:44


Régebben imádtam lakkozni a körmeimet, mára azonban alább hagyott ez a mánia sajnos. Nyáron szinte alig lakkoztam. Ez részben annak is köszönhető, hogy elég hajlékonnyá váltak a körmeim, és meguntam, hogy 1-2 nap után lepattognak róluk a lakkok, míg régen akár egy hétig is gond nélkül bírta minden manikűröm.

Na de térjünk vissza a poszt eredeti témájához. Az ősz számomra mindig is a körömlakkok szezonja volt: szerintem az őszi árnyalatok mutatnak a legjobban a körmökön, és ilyenkor szerettem a leginkább a manikűrözést. Elhatároztam, hogy idén  visszatérek ehhez a szokásomhoz, és igyekszem gyakrabban színesbe öltöztetni a körmeim, ha már kb. 150 darab várja a polcon, hogy használjam őket.

Az ősz 5 legjobb körömlakkja

Khaki

Talán az egyik legnagyobb kedvencem. Mindenben imádom ezt a színt, régóta közel áll a szívemhez. Körmökön szerintem egy kicsit az extravagáns kategóriába tartozik, viszonylag kevés nő hord khaki körömlakkot, pedig alapvetően a földszínek skálájához tartozik, és remekül feldobja az őszi szetteket, miközben belesimul a ruhatárunk színvilágába (már ha ti is a barna ötven árnyalatát hordjátok ilyenkor, mint én 🙈).


Szürke

Szintén klasszikus őszi szín. Bár inkább azt mondanám, hogy all-time-favorite szín. Egész évben hordható, de a szürke lakk nálam ilyenkor kerül elő, a többi évszakban nem annyira hordom. A metál, csillámos változata az ezüst, ami önmagában is nagyon szép, de díszíteni is szuper, és 1-1 körmön is szeretem használni, hogy feldobjam a manikűrt.


Bronz

Ennek millió változata van, a bronz színt elég nehéz bekategorizálni. Vannak világosabb, aranyba hajló árnyalatai, és az egészen sötét, metál sötétbarnát is ide sorolnám. Az egyik kedvenc bronzos lakkom pedig egy duochrome darab, ami első ránézésre barnás, de ha úgy esik rá a fény, élénk zöldben pompázik. Nagyon sok bókot kaptam már rá, nem véletlenül. Catrice volt, sajnos már kifutott ez a szín.


Mustársárga

Az ősz egyik divatszíne már a körmökön is visszaköszön. Bevallom, én most kezdtem el vele barátkozni, sosem volt még ilyen okkeres körömlakkom, de a DM Blogger napon kaptam egy Trend it up márkájút, és bár első ránézésre nagyon fura volt, már egészen megtetszett a kezemen!


Rozsda

Ennek a színnek a matt és a csillogó változata is nagyon tetszik. Mármint értitek... A csillámos és a nem csillámos. És a lemattított is, ha jobban belegondolok. 😀 Ez a sötét narancsos barnás szín is őszi klasszikus, számomra a hulló faleveleket idézi (🍁). Remekül illik a melegebb tónusú ruhákhoz, és sminkelni is nagyon jól lehet hozzá. Gondoljatok csak a most divatos matt-metál folyékony rúzsokra. Egy rozsdaszínűvel elég ütős párost alkothatnak így a karmaink. Aki a színes lakkokat kedveli, és inkább nyúl ezekhez, mint a földszínekhez, vagy a nude lakkokhoz, annak tökéletes választás lehet a következő hónapokra.


És ha már az őszi rezes, bronzos barnáknál tartunk, akkor hadd ajánljam figelmetekbe a Catrice legújabb körömlakk kollekcióját, amiből bár még nem próbáltam egyiket se, de biztos, hogy a Glamour napokon le fogok csapni 1-2 színre. A Brown Collection 5 árnyalatból áll, egytől-egyig mesések, nagyon nehéz lesz nem megvenni az összeset. Nézzétek csak:
Nektek van kedvenc őszi körömlakkotok? 


- Orsi

A borítóképhez használt képek forrása: Pinterest

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon szeretem az őszi falevelek színeit hordani, így nálam ilyenkor kerül elő jobban a piros, bordó, barna, narancssárga színskála is igazán...
    A fent említettek közül a khaki és a szürke nem igazán az én világom, viszont a többi nagyon is! Például van egy saját keverésű lakkom, amit Neptun Copper-nek neveztem el. ^_^ Kicsit hasonlít a Catrice barna kollekció középső darabjához...Most, hogy így eszembe jutott, azt hiszem, tudom már, milyen színnell fogok most körmözni... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jól hangzik ez a saját keverés! :) Szuper lehet! Örülök, hogy eszedbe juttattam! :D

      Törlés
  2. Nekem most padlizsán lila szín van a körmömön, egyszerűen imádom. Annyira megy így az ősz színeihez. A következő színen nagyon gondolkodok. Mert olyan szép színek ezek is, de egyszerűen nem tudok dönteni. :(
    Viszont a cikk nagyon jó lett.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) A padlizsán is gyönyörű szín valóban, nekem is van ilyen lilába hajló sötét bordóm, és annyira jól mutat!

      Törlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *