HAUL | Pepco - ahonnan nem lehet kijönni üres kézzel

16:03


I-má-dom a Pepco-t. Zseniális ez az üzlet, egyszerűen nem lehet úgy betérni, hogy kifele jövet ne ugrana ki az ember zsebéből párezer forint. Most a Glamour shopping közepette tévedtünk be ide is, és bár befele menet még nem volt szükségünk semmire, odabent rájöttünk, hogy nem tudunk élni bizonyos tárgyak nélkül.

Malacpersely

Na jó, erre már nagyon rég vágytam. Pontosabban bármilyen perselyre, ami jól is néz ki. Mivel a lakásom fehér-földszín-arany-ezüst, így nem tetszettek a korábbi pasztell/neon/színes/mintás/csicsás perselyek, amiket itt láttam, de most ez az ezüst malac levett a lábamról. Mivel minden nap végén kiveszem a pénztárcámból az 50-100-200 forintos érméket, kellett valami, amibe gyűjthetem őket. Eddig ezt a funkciót egy sima ikeás pohár töltötte be, de ez nem volt a kedvenc megoldásom. 1490 Ft-ba került és volt még arany is.

Cicajáték

Fillérekért lehet kapni ezeket, és egész jól is bírják a nyüstölést. Most erre a négyes csomagra esett a választásom, amiben egy egér, egy henger és két műanyag labda volt kemény 360 forintért. Mindegyik csörög, zörög, csillog, remélem értékelni fogja őket Mázli. Egyébként macskaalomért kanyarodtunk ebbe a sorba, de most sem kaptunk, ahogy már hónapok óta sehol, pedig a legjobb alom volt ever. A pénztárnál azt a szomorú hírt kaptuk, hogy májustól teljesen megszűnik a kisállat szekció az üzleteikben. Why tho? Olyan dühös tudok lenni, mikor a legjobb dolgokat szüntetik meg.

Permetező

aka sprickoló. (Itt jegyezném meg, hogy nálam elég sok tárgy van, amit valamiért teljesen máshogy hívok, mint mások: pl. a tapétavágó/sniccer = nyiszatoló.) Erre azért volt szükség, mert az előző már nem 'sprickol', sokszor csak röfög, de nem jön belőle víz, és baromi bosszantó. Ezt mostanság chili palánta öntözésre használom, illetve remek macskafenyítő. Igaz, Mázli már immunis lett rá, így néha egy-egy rosszabb napján csavarni lehetne a szőréből a vizet, annyit spriccelem, ő meg annyira leszarja. Ja, és 230 forint volt.

Titokzokni

aka matrica. Ezt barátnőm apukája nevezte így el, mert olyan picik ezek a zoknik, mintha a talpunkra ragadt volna egy matrica. Gondolom ezt nem kell különösebben magyarázni, olcsó, jó, és fogyóeszköz. Kilyukad, elviszi a mosómanó, stb. Most Anyukám fogyott ki belőle, neki vettünk. Egy csomagban két pár van, és 520 Ft-ba kerül, a szürkén kívül volt még fekete, fehér és talán valamilyen fehér alapon rózsaszín pöttyös is, de erre nem vennék mérget.

Házicipő

Szintén Anyukám vette magának, nekem van vagy 4-5 pár hasonlóm otthon, és megirigyelte tőlem. 😀 Több mintázattal elérhető, tapadókorongos (tehát tapacsos ☝) az alja, és ez a nyári verzió, nincs benne semmi bélés, puha szivacsos anyagból készült az egész.

Telefon töltőkábel

Csalás, mert ezt még pár hete vettem, nem most, de most is volt kint a pénztáraknál. Az eredeti kábelem mostanság tört el, és már nem is volt az igazi, így kellett egy, de nem vagyok vele teljesen elégedett. Nem tudom, hogy a telefonom nyűglődik, vagy a kábel a furi, vagy a hálózati fej, amivel használom, vagy a kettő nem szimpi egymásnak, de van, hogy tök jól tölt, és van, hogy reggelre majdnem lemerül a telefonom, mert bár töltést jelez, folyamatosan merül mellette. 560 forint volt talán, így egy próbát megér, ha töltőre van szükségetek, de nem vállalok érte garanciát, hogy életetek legjobb döntése lesz. Megjegyzem, az én telóm másik töltővel is produkálta ezt mostanában, de olyan töltőnk is van, amivel meg mindig pöccre működik. A fene érti ezt... 😏

Szívószálas pohár

Ezt sem most vettük, hanem egy előző tour során, és fotót szerintem már mutattam is róla talán Facebook-on, de gondoltam beleírom a posztba, hátha valaki most figyel fel rá. 360 forintba kerül darabja, és ezen a négyen kívül még két szín van, egy világosabb kék és egy világosabb rózsaszín talán. Szerintem haláli cukik, 4 dl-sek, nyárra tökéletesek lesznek szörpözni vagy limonádézni, mi a nyaralónkba szánjuk őket.


Bár eddig is megvoltunk valahogy ezek nélkül, szerintem csupa hasznos dolgot sikerült most vennünk a Pepcoban. Volt már ennél sokkal indokolatlanabb körünk is, amikor csak csetreszek, "jajdeolyanaranyos" dolgok, és felesleges kacatok jöttek velünk haza, de ez most egy jól sikerült túra volt.

Ti mit vettetek legutóbb a Pepco-ban?

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *