Bőrdiagnosztikán jártam az Yves Rocher-nál

00:57


Pár nappal ezelőtt volt szerencsém részt venni az Yves Rocher rendezvényén, ahol a legújabb szolgáltatásukat, a bőrdiagnosztikát mutatták be nekünk. Ez a szolgáltatás egyelőre négy helyen vehető igénybe, a Kökiben, a Campona-ban, a Váci utcában és a Teréz körúton (Costa mellett) található Yves Rocher üzletekben.

Hogyan zajlik az Yves Rocher bőrdiagnosztika?

A fent említett üzletek bármelyikében bejelentkezés nélkül elvégzik a bőrdiagnosztikát, amely körülbelül 10 percet vesz igénybe. Az arcbőr elemzéshez egy kis gépet használnak, ami különböző érzékelőkkel van ellátva. Ehhez egy pici területen megtisztítják az arcot a sminktől, de nyugi, nem fogják lemosni az egészet, így bármikor be tudtok ugrani.

A készülék segítségével öt dolgot mérnek fel a bőrrel kapcsolatosan: bőrfelület textúrája, pigmentáció, faggyútermelés, feszesség, hidratáltság. Az értékeket feljegyzik egy lapra, amit később megkaptok, és ha 1-2 hónap múlva újra ellátogattok az Yves Rocher-ba bőrdiagnosztikára, meg tudják állapítani, hogy mennyit javult a bőrötök állapota.


Na de mi is a bőrdiagnosztika lényege?

Biztosan ti is éreztétek már azt, hogy nem a megfelelő termékeket használjátok az arcápoláshoz. A tonik túlságosan szárít, a krém túlságosan zsíros, a bőrradír meg érzékennyé teszi a bőrötöket, pedig azt hittétek, ezek lesznek a tuti kencék.

Én szerencsére elég jól ismerem a bőröm, és általában eltalálom, mire van szüksége. Sokan vannak azonban, akinek fejtörést okoz kiválasztani a megfelelő arcápolási termékeket, és nagy meglepetést okoz egy ilyen bőrdiagnosztika, mert egészen máshogy ismerték eddig a bőrüket. Azért is jó szakemberekre bízni ezt, mert miután felmérik az arcbőr állapotát, a leginkább megfelelő termékek kiválasztásában is a segítségetekre lesznek.

Ingyenes az Yves Rocher bőrdiagnosztika?

Igen, ez egy ingyenes szolgáltatás, amit bármikor igénybe vehettek a kiemelt üzletekben anélkül, hogy előre időpontot kérnétek. A bőr állapotának felmérése után az eladók a bőrtípusotokhoz leginkább illő termékeket is segítenek kiválasztani nektek a polcokról, így biztosan nem nyúltok mellé. Szerintem ez egy nagyon hasznos dolog, mert fontos, hogy pontosan tisztában legyünk a bőrtípusunkkal és a bőrünk aktuális állapotával, amit sok tényező befolyásol. Én mindenképp ajánlom, hogy próbáljátok ki, ha már van rá lehetőségünk, hisz ez a 10 perc úgy gondolom, mindenkinek belefér az idejébe!


Jelenleg kíváncsian próbálgatom az új Yves Rocher arcápolóimat, amiket a bőrdiagnosztika után ajánlottak nekem. Ezek közt van egy Hydra Vegetal Exfoliating Gel, egy Hydra Vegetal Cleansing Gel, és egy új 48H Non-Stop Moisturizing Gel-Cream, egy Elixir Jeunesse maszk (amiről itt már írtam korábban), és egy Sérum Vegetal tonik.

Néhány hét használat után pedig újra elmegyek egy üzletbe, hogy kiderüljön, javult-e a bőröm állapota a korábbi méréshez képest, és ha igen, mennyit. Addigra a termékeket is lesz lehetőségem alaposan letesztelni, így ezekről, és a mérési eredményeimről is beszámolok majd nektek a blogon!

Ha nem szeretnétek lemaradni, kövessétek be a blog Facebook és Instagram oldalát!

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *