IsaDora | Spring Atelier & Sunset Glow újdonságok

12:57


Érkezett az IsaDora-tól pár tesztelni való. A január óta kapható Spring Atelier kollekció Blush&Glow draping wheel-je és egy Roll-On Eyeliner, a májustól kapható Sunset Glow kollekcióból pedig egy Liquid Lip Glow. Ezekről hoztam most swatchokat, és arra gondoltam, megmutatom nektek a Sunset Glow kollekciót, amit a Douglas üzleteiben találtok meg májustól.


Isadora Blush & Glow draping wheel - 57 Peach Me

Gyönyörű barackos-korallos pirosító és highlighter paletta, fényes színekkel. A négy pirosító mellé egy pezsgő színű highlighter került. A színeket külön-külön, vagy összekeverve is használhatjuk. Nagyon szép üde hatást lehet vele elérni, és amit fontos megjegyeznem, hogy a barackos pirosítók szinte mindenkinek jól állnak, nehéz vele mellélőni. Douglas üzletekben 10990 Ft-ért kapható.


IsaDora Liquid Lip Glow - 51 Pearl Glow

Szerintem idén nem lesz olyan márka, aki ne rukkolna elő hasonlóval. Ezek a magas fényű szájfények önmagukban, vagy akár topperként is használhatóak bármilyen rúzs fölé. Nedves hatást kölcsönöznek az ajkaknak, ezáltal teltebbé is varázsolják őket. A Liquid Lip Glow aloe vera kivonatot is tartalmaz, így nyugtatja és hidratálja az ajkak bőrét. 3 árnyalatban érhető el, a Sky Glow egy kékes, a Coral Glow pedig egy bronzos hatású szájfény, ajánlott fogyasztói áruk pedig 4800 Ft.


IsaDora Precise Roll-On Eyeliner - Dark Brown

A pizzaszeletelő tus az elmúlt időszak egyik legfelkapottabb sminkújdonsága. Több márka is bevezette, de én még egyiket sem próbáltam, ez lesz az első. Egyelőre csak a kezemen próbáltam, és elég egyszerűnek tűnik a használata, kíváncsi vagyok, hogy fog teljesíteni a szemhéjamon. Bár fekete tus párti vagyok, ez a sötétbarna szín is nagyon tetszik. Sokkal természetesebb hatás érhető el ezzel a színnel, biztos, hogy szép sminkek fognak születni vele.


IsaDora Sunset Glow Bronzing Make-up 2018 kollekció

Minden nyáron visszatér a bronze goddess őrület, amit teljesen megértek, és örülök is neki, hisz én is imádom a napbarnított, ragyogó bőrt. Az IsaDora új kollekciója májustól elérhető a Douglas üzleteiben, két termék együttes vásárlása esetén pedig egy 7800 Ft értékű ajándék karkötőt is kaptok (a készlet erejéig), ami remek kiegészítője lehet a nyári szetteknek.


Eye Shadow Quartet - 17 Sunset Glow (6990 Ft)
Grand Volume Lash Curler Mascara - 60 Deep Black (6990 Ft)
Wonder Nail - 588 Sun Sparkles, 589 Golden Glow, 590 Sunset Glow (3300 Ft)
Matt Metallic Liquid Lipstick - 91 Bronze Babe, 89 Copper Crush, 88 Rose Metal (4800 Ft)
Liquid Lip Glow - lásd feljebb
Glow Drops Face & Body - 70 Golden Glow, 71 Bronze Glow (7990 Ft)
Face Glow Bronzing Wheel - 52 Beach Glow (10990 Ft)
Bronzing Highlighting Stick - 22 Pink Sunset, 24 Beach Glow (5990 Ft)

A Bronzing Wheel-ért és a Glow Drops cseppekért teljesen oda vagyok, ezek nagyon jól kihasználható darabok. A bronzosító paletta kontúrozáshoz, bronzosításhoz és highlighterként is használható, de akár gyönyörű bronzos szemsminket is készíthetünk vele. A Glow Drops folyékony highlighter cseppeket pedig önmagukban is használhatjuk az arcon vagy a test bármely pontján, de belekeverhetjük az alapozónkba, testápolónkba is, így gyönyörű ragyogó lesz a végeredmény.

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *