TESZT | Tavaszi sminkek trend IT UP újdonságokkal

11:47

(Szponzorált tartalom)

Érkezett hozzám tesztelésre néhány trend IT UP újdonság, így a héten ezeket próbálgattam, hogy be tudjak róluk számolni nektek. A posztban lesz két smink is, amiket ezekkel készítettem, és néhány swatch is, amik talán segítségetekre lehetnek a vásárláshoz. Az újdonságokat májustól ti is megtaláljátok a dm üzletek polcain!

trend IT UP Matte Beauty Perfection alapozó lentről fel: 005, 010, 030

trend IT UP Matte Beauty Perfection alapozó

Ez az első számú kedvencem az újdonságok közül. Három szín közül egyik se passzolt hozzám tökéletesen, de így ki tudtam keverni a nekem való árnyalatot. Elég sűrű, a mostani alapozóim közül a MAC Studio Fix-hez hasonlít leginkább az állaga, a fedése és a finish-e viszont a Catrice HD-re hajaz. Gyönyörű egységes matt bőrképet biztosít, és tartós is, ezt bizonyította a napokban. Csináltam egy közeli fotót, amin retus nélkül láthatjátok a fedését, szerintem elég meggyőző.


trend IT UP Holo termékcsalád

Az unikornis lázban égők kedvence lehet majd ez a holografikus sminkcsalád, amiből egy Face Base, egy Eyeshadow palette (ami szerintem inkább highlighter), és egy Finish Powder érkezett meg hozzám. A bázis egy folyékony csillogó cucc, aminek nem igazán értem a létjogosultságát. Rengeteg nagyszemű csillám van benne, amiktől úgy néz ki az ember, mintha meghempergett volna egy vödör tündérporban, DE az alapozó teljesen elfedi, semmi nem üt át, szóval nincs értelme. Mivel elég híg, alapozó fölé highlighterként sem ajánlott, mert feloldja, és undorító maszat lesz a végeredmény. A paletta nagyon szép és jól pigmentált, akár szemhéjpúderként, akár highlighterként. A loose powdert ki sem próbáltam csak a kezemen, mert annyira durván csillog, hogy ezt az egész arcomra biztos, hogy nem használnám (max. farsangkor, jelmezbálba).


trend IT UP Ultra Shine & Ultra Matte vízálló filces szemhéjtusok

Húúú de rég használtam filces tust! Régen pedig ezekkel tanultam meg szép vonalat húzni, szerintem velük érdemes gyakorolni. Nem sok különbséget látok a két verzió közt, az alábbi képen is látszik, hogy hasonlóak. Mindkettő vízálló és erősen pigmentált (a fényes picit jobban). Szép vékony vonalat tudtam velük húzni, amit aztán tudtam építgetni vastagabbra is.

Felső: Ultra Shine Eyeliner Pen | Alsó: Ultra Matte Eyeliner Pen

trend IT UP Contour & Glide Kajal szemceruzák

Krémes automata szemceruzák, a végükön hegyező is található. Rajtam tartósnak bizonyultak, a vízvonalon is ott maradtak lemosásig. Szerintem beszerzem még pár vidámabb színben, ha van belőle.
041 - fekete | 031 - fehér | 110 - zöld

trend IT UP Liquid Chrome & Ultra Matte Lipcream, High Shine Lipgloss

Nagyon szép tavaszias ajakkencék érkeztek. A Liquid Chrome nem az én világom, de egy matt rúzs fölé extra hatás elérése érdekében lehet, hogy kipróbálom majd. Ennek is van egy kis holo beütése. A High Shine Lipgloss egy nagyon erősen pigmentált, és jó ragacsos szájfény, aminek az applikátora olyan, mint egy körömlakk ecsete. Elsőre meglepő, de könnyű vele precízen dolgozni. Az Ultra Matte Lipcream pedig az Avon Mark matt folyékony rúzsra hasonlít, azaz nem szárad kopogósra, hanem valóban krémes marad az ajkakon. Ezáltal hamarabb kopik és kenődik is, de a szín, a pigmentáltság és a fedés tökéletes. És ami pluszpont ezeknél a formuláknál, hogy nem szárítják az ajkakat.

Liquid Chrome Lipcream - 010 | High Shine Lipgloss - 174 | Ultra Matte Lipcream - 017

trend IT UP Natural Glow Bronzer & Natural Radiant Highlighter

Ezek nem annyira tavaszi, mint inkább nyári sminkhez való termékek. Nagyon szép bronze goddess look érhető el velük. A bronzosító nem túl erősen pigmentált (lásd a swatchon), de arcon már sokkal látványosabb. Mivel fényes, és elég meleg tónusú, inkább bronzosítani érdemes, mint kontúrozni. A highlighter nagyon szép aranyfényű, inkább sötétebb, lebarnult arcon mutathat jól.


Igazából minden termékkel elégedett vagyok azok közül, amit eddig próbáltam a trend IT UP-tól. Az alábbi fotókon mutatok pár sminket, ami ezekkel készült. Szerintem jól sikerültek, könnyű volt dolgozni velük, az alapozó teljesen lenyűgözött, és az ajaktermékekbe is beleszerettem. A Matte Lipcream biztos, hogy sokszor lesz rajtam idén tavasszal!

trend IT UP High Shine Lipgloss | UV Powergel Nail Polish - 155
Bal: trend IT UP Soft Crystal Eye Shadow - 010, 030 | Jobb: trend IT UP N°1 Eye Shadow 062


- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *