Újabb Pepco Haul

13:23


Megint hoztam egy kisebb Pepco haul-t. Az új katalógus mától érvényes, én pedig már nyitáskor ott toporogtam a bolt ajtajában. Tudom, beteges, de sokszor jártam már úgy, hogy 1-2 óra alatt elvitték, amire nekem is fájt a fogam.

Füles befőttes pohár

Nevetséges 150 Ft-os áron hirdették meg őket, és a tavalyi hasonló akcióról lemaradtam, így most minenképp szerettem volna beszerezni ezekből néhányat. Tudom, múltkor is hasonló poharakat mutogattam, de az teljesen más fazon, és ezek nagyobbak is. Cuki nyárias mintákkal kaphatóak: flamingók, kaktuszok, szivecskék mindenfelé. Ha siettek, még biztos sikerül elcsípni néhányat belőlük.

Bikini alsó

A Glamour-napokon vettem egy hasonlót a New Yorker-ben, de most úgy voltam vele, hogy 750 Ft-ot megér, hogy legyen egy tartalék/váltás a fiókban. Igaz ez horgolt mintás, ami nem a kedvencem, de van ilyen bikini felsőm is, amivel jól mutat majd együtt. Egyébként több színben is kellett volna lennie ennek a 750 Ft-os fürdőruhának (alsó vagy felső), de reggel még csak ez volt kipakolva, a többi pedig drágább volt, olyan 1500 Ft körüli áron voltak a felsők és az alsók is.


Műjégkocka

Óriási ötlet szerintem, nálunk ipari mennyiségben fogy nyáron a jégkocka. Ezek a kis műanyag bigyók olyanok, mint a jégakkuk, csak jégkocka méretűek. Újra felhasználhatóak, szóval ha elolvadt bennük a víz, csak vissza kell tenni a fagyasztóba, és később tehetjük is őket vissza a limonádénkba, vagy a fröccsünkbe. Szerintem nagyon jól fognak mutatni az új színes kis poharainkkal.


- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *