Havi kedvencek | 2017 július

19:21


Nem hiszem eeeel, hogy megint eltelt egy hónap. Mivel júliusban 2 hétig nyaraltunk, így pláne elrepült az idő. A kedvenceim főként ehhez kapcsolódnak, de többnyire már beszámoltam róluk a strandtáskás posztban.

Biobaza Royal Sun napozó jam

Csak visszatekintésképp itt is megemlíteném a Biobaza Royal Sun napozó jam-et, nekem ez vált be leginkább a kipróbált termékek közül. Instant barnaságot is ad, de a nap is sokkal jobban fog a használatakor. Emellett pedig olyan érzése van az embernek, mintha egy igazi luxus terméket használna, és a csomagolás is gyönyörű.

Dove Go Fresh dezodor

A Dove Go Fresh dezodorból a Glamour magazinhoz járt egy minta. Ez nagyon jól jött, mivel be tudtam dobni a táskámba és magammal tudtam vinni a pici kiszerelés miatt. Elég intenzív az illata, szóval ha valaki ezt nem szereti, annak nem ajánlom, de egyébként én imádom ezt a körtés, friss illatot, ami rajtam nagyon sokáig kitartott és teljesen elnyomta a kellemetlen szagokat. Egy durván meleg, izzadós napon sem éreztem magamon testszagot.


Essence Like a Walk in the Summer Rain parfüm

Az Essence parfümök ha minden igaz, már nem kaphatóak itthon, amit nagyon nagy sajnálattal olvastam, hiszen nevetségesen olcsóak voltak. Két méretben lehetett őket megvenni, azt hiszem 50 ml a nagyobb és 10 ml ez a pici, ami a képen is látható. Én mindig ezt vettem meg, és mindig a táskámban tartottam. Évek óta használom a 'Like a Walk in the Summer Rain' illatot belőle, ami nagyon passzol hozzám, és mikor ezzel fújom be magam (általában nap közben, ha már egyáltalán nem érzem a reggeli illatot magamon), nagyon sok dícséretet kapok. Ilyenkor nyáron különösen kellemes ez a vizes, citrusos illat. Ez a kis üveg lassan kifogy, de még van egy bontatlan is. Az üvegeket szerintem megtartom, mert ilyen bedobálósnak jó lesz, ha áttöltöm a másik parfümömet ezekbe.

Sun Dance karotinos naptej spray

A strandos posztban szintén említettem, de nem volt róla fotó, úgyhogy gondoltam most megmutatom. Évek óta használom és elégedett vagyok vele. Bár általában én már úgy kerülök napra, hogy van színem a szolizástól, azért a strandolós napok elején mindig bekenem magam naptejjel, biztos ami biztos. Ezzel a 15 faktorossal sem égtem még le (pedig általában tényleg csak egyszer kenem be magam, és a déli órákban is megyek napra, c-c-c!), és a karotin tartalomnak köszönhetően szépen barnultam vele.


Rose gold papucs

Papucsmániám nem hagyott alább, sőt. A múltkori fehérrel befürödtem, szóval Anyukámé lett. Az én lábam nem bírja sajnos ezeket a fazonokat, amiken egy pánt fut keresztbe a lábfejen, saruból sem tudok ilyet hordani. Túl csontos, vagy nem tudom, de iszonyatosan megfájdulnak a lábfejemen futó csontok és inak ezektől. Így most beszereztem egy olyan fazont, ami már sokkal jobban és kényelmesebben tartja a lábfejem. Impulzus vásárlás volt, esküszöm nem papucsért indultam az Aldiba! 😂 Fogalmam sem volt róla, hogy ott lehet kapni, vagy hogy most ilyen akció van, mert egyébként is inkább Lidl-be járok. De most rám várt ez az egy darab 38-as rose gold gyönyörűség. Három pántja van, tökéletesen fogja a lábam, a talpa ugyanolyan álom, mint a Deichmann papucsé, ééééés *dobpergés* 3000 Ft volt! Róla már posztoltam az Instára egy fotót, nézzétek, milyen szépek együtt ezzel a tükrös rose gold napszemüveggel!

O r s i - Lifestyle Blogger (@fromorsiwithlove) által megosztott bejegyzés,

Kedvenc zenéim

Nem igazán szeretem az ilyen kis tinifiúk zenéit, de ez a szám első hallásra elkapott, ráadásul mivel folyamatosan nyomatják a rádiók, teljesen végigkísérte a nyaralásunkat, nem tudtunk úgy autóba ülni, hogy ne csendüljön fel ez a szám, így kellemes emlékeket kötök hozzá. Nálam nagyon sok zenéhez kötődnek emlékek, érzések, hangulatok, sokszor ezek határozzák meg a viszonyomat egy-egy számmal, amellett, hogy mennyire tetszenek. Szóval nálam július első számú kedvence ez lett:


A másik pedig a More Than You Know. Ez a zenei stílus közelebb áll hozzám, mint az előző, és ez a szám nálam annyira nyár... Meg nagyon fesztiválos, és bár nem szeretek fesztiválozni, ettől a zenétől mégis jó kedvem lesz, és rám jön a party hangulat. 😀



Nektek mi volt a kedvenc zenétek, terméketek, szerzeményetek, élményetek, programotok júliusban? ☺


- Orsi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Tetszett a cikk! :)
    Az essence parfümöt kipróbáltam volna.
    Várom a további cikkeket, puszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó illat, ahhoz képest, milyen olcsó. És egész tartós is volt. :)

      Törlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *