NYEREMÉNYJÁTÉK | Mirc Jewellery (Lezárva)

20:33


Szeretném nektek meghálálni, hogy itt vagytok velem, olvastok, követtek, és ilyen sok kedves dolgot írtok, ezért eljött az ideje egy nyereményjátéknak! Már régóta terveztem, és tudtam, hogy Mirc karkötőt szeretnék kisorsolni köztetek, hiszen már nagyon sokan érdeklődtetek iránta és én is nagy rajongója vagyok a Mirc ékszereknek!

Mira, a márka megalkotója szívvel-lélekkel készíti a szebbnél szebb ékszereket, és a medálok igazi cukiságbombák. Most két ezüst karkötőt sorsolok ki köztetek! Az egyiket a Facebookon, másikat pedig az Instagramon játszók közt. A két típus, amit nyerhettek a két kedvencem: az egyik tündéri szívecske alakú, a másik pedig egy mini Balaton.

Érdemes mindkét felületen játszani, hogy dupla eséllyel induljatok a nyereményekért! Sőt, úgy is növelhetitek az esélyeteket, ha egy egy fotó alatt több alkalommal kommenteltek. Nézzük, mit kell tennetek, ha nyerni szeretnétek:

Mirc Jewellery & From Orsi with Love Nyereményjáték szabályok

Facebook

1. Lájkoljátok a nyereményjátékra vonatkozó posztot
2. Írjátok meg kommentben, hogy a szivecske vagy a Balaton alakú medált szeretnétek megnyerni 
3. Tageljétek be három barátotokat, aki szerintetek örülne ennek a nyereménynek 

Emellett köszönöm, ha követitek az oldalam, és megosztjátok a játékot, de ezek nem feltételei a játékban való részvételnek.

IDE kattintva eléritek a játékhoz tartozó fotót, ahol játszhattok! 

Instagram

1. Lájkoljátok a nyereményjátékra vonatkozó posztot
2. Kövessétek az oldalam: @fromorsiwithlove, és a Mirc oldalát: @mircjewellery
3. Írjátok meg kommentben, hogy melyik medált szeretnétek megnyerni (szív vagy Balaton) 
4. Tageljétek be három barátotokat, aki szerintetek örülne ennek a nyereménynek

Kattintsatok IDE a fotó megnyitásához!

💙❤💙 N Y E R E M É N Y J Á T É K! 💙❤💙 Szeretném meghálálni nektek, hogy itt vagytok velem nap mint nap, szóval eljött az ideje az első nyereményjátéknak! Mivel sokan érdeklődtetek már nálam a @mircjewellery iránt, Mirával úgy gondoltuk, hogy kisorsolunk két karkötőt köztetek! Egyet itt Instagramon, a másikat pedig Facebookon! Ha szeretnél nyerni, akkor az alábbi módon nevezhetsz: 🔵 1. Lájkold ezt a posztot 🔴 2. Kövesd az oldalam: @fromorsiwithlove és a Mirc oldalát: @mircjewellery 🔵 3. Írd meg kommentben, hogy melyik medált szeretnéd megnyerni (szív vagy Balaton) 🔴 4. Tageld be három barátodat, aki szerinted örülne ennek a nyereménynek ❤ A közeljövőben másik nyereményjátékkal is készülök nektek, így érdemes követni az oldalt, hogy ne maradjatok le róla! ❤ 💙 Köszönöm, ha megosztod a játékot, de ez nem feltételei a játékban való részvételnek. 💙 ❤ Ha szeretnél dupla eséllyel indulni a nyeremény karkötőért, látogass el a Facebook oldalamra (https://www.facebook.com/fromorsiwithlove), ahol szintén meghirdettem a játékot! ❤ 🔵 A nyereményjáték időtartama: 2017. augusztus 24., 18:00. Sorsolás: 2017. augusztus 24., 21:00 A nyertest az poszt alatt kommentben fogom kihirdetni! 🔴 A játékban csak magyarországi lakcímmel rendelkezők vehetnek részt. A játékhoz az Instagramnak nincs köze. A részletes játékszabályzatot a blogon olvashatjátok, amire megköszönöm, ha feliratkoztok olvasónak: http://www.fromorsiwithlove.hu/2017/08/nyeremenyjatek-mirc-jewellery.html · · · #nyeremenyjatek #mirc #mircjewellery #mik #magyarblogger #fromorsiwithlove
O r s i - Lifestyle Blogger (@fromorsiwithlove) által megosztott bejegyzés,



A játék 2017. augusztus 24-én 18:00-ig tart, a sorsolás pedig aznap 21:00-ig történik meg. A játékban csak magyarországi lakcímmel rendelkezők vehetnek részt. A játékhoz a Facebooknak és az Instagramnak nincs köze.  

Sok szerencsét kívánok mindenkinek!

Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *