Glamour 0. nap Haul | dm - Rossmann

12:47


Az első kört le is futottuk Anyukámmal a dm-ben és a Rossmannban, ahol már a 0. napon is be lehet váltani a Glamour-napi kuponokat. Mutatom, mikre csaptam le, hátha kaptok egy kis inspirációt az elkövetkező napokra.

dm haul


L'Oréal × Balmain rúzs - Urban Safari

Csodálatosan szép nude rúzs, ami lehet, hogy nem fog jól állni, mert elég világos, tudjátok, az a korrektor szerű. De mivel célkitűzésem volt beszerezni egyet ezekből a rúzsokból, és ez a szín tetszett leginkább, nem tudtam otthagyni. Amúgy sok fotót láttam már róla, és bár tényleg nagyon világos, még a sötétebb bőrű nőknek is jól állt, elég univerzálisnak tűnik. Meglátjuk, minden esetre boldog vagyok, hogy az enyém lett. Nem volt olcsó, még kuponnal is több volt, mint amennyit én rá szoktam szánni egy rúzsra, 4199 Ft-ból került levonásra a dm-ben az 50%.

Rimmel Extra Super Lash szempillaspirál 

Impulzus vásárlás volt, Anyukám szeretett volna egy barna spirált, és a Rimmel pultnál kezdett el nézelődni a dm-ben, amikor rátalált erre 1399 Ft-ért. Nekem meg megtetszett a keféje, így elhoztam egy feketét belőle, a kuponnal 700 Ft-ba került, szerintem jó deal volt. Ma reggeli teszt alapján nem rossz, nem csinál óriási pillákat, de nagyon szépen szétválasztja őket. Hétköznapi spirálnak mondanám.

Balea 

A kívánságlistás posztban írtam, hogy milyen Balea arcápolókat szeretnék beszerezni a dm-ből a 10%-os végösszegi kuponnal, nos ebből csak az Aqua Gel jött össze (999 Ft), mert a többinek hűlt helyét találtam. Pontosabban még a helyét se. Elég csalódott voltam... Az Aqua Gel-t ma reggel ki is próbáltam, az első benyomás szuper, gyönyörűen lehetett rá sminkelni, hamar beszívódott, nem ragadt, és tényleg teljesen illatmentes. Vettünk még egy barackmagos arcradírt (599 Ft), amit nagyon szeretek, egy lámás arctörlőkendőt (399 Ft), mert cuki volt, és pár maszkot. 

L'Oréal - hajápolás

Elseve sampont balzsamot és vettünk, Anyukám kb. évek óta ezt használja, és ha náluk vagyok, én is. Beváltak, finom az illatuk, nálam kb. ez az egyetlen szempont a sampon-balzsamok esetében. Én vettem még magamnak egy Casting hajfestéket is, mert nagyon érik a hajfestés. Épp tegnap tépegettem ki az ősz hajszálaimat... 😂

A dm-ből beszereztünk még egy csomag Denk mit almás törlőkendőt, amit már sokaknál láttam, hogy bevált, de valamiért még sosem próbáltam. Vettünk Dettolt, mert ebből sosem elég, Blend-a-med fogkrémeket, amik nagy valószínűséggel kitartanak a következő Glamour-napig. A Palette hajfestékeket Anyukám használja, és ő lepte meg magát egy Guess parfümmel is, amire bár nem volt kupon, de 50% kedvezmény volt rá a dm-ben sok más parfümmel együtt. Mázli kapott egy malátapasztát, hogy ne köpjön szőrgombócot, ezt már le is teszteltük, azt üzeni, fincsi, vegyetek ti is.

Rossmann haul


Makeup Revolution Iconic Matte rúzs (Girls Best Friend)

Wááááááááááá! A leg-leg-leg-legkedvencebb darabom a Glamour napos bevásárlásból, Instán meg is mutattam nektek tegnap (Story-ban keressétek!). Az Iconic Matte rúzsból választottam a Girls Best Friend árnyalatot, ami egy neon pink, ránézésre nagyon hajaz a MAC Candy Yum Yum-ra, de majd az üzletben összehasonlítom őket. Brutál fedése van, nagyon szép matt, remélem tartós is lesz és jól mutat majd az ajkaimon. 1799 Ft-ból jött le a 25%.

Catrice

Vettünk egy Eyebrow Fillert a sötétebb árnyalatban, egyelőre csak egyet, bár mindkettőnknek szüksége van rá, de gondoltuk, kipróbáljuk, mielőtt kettőre is beruházunk. Ha jó, veszek egyet én is. Emellett Anyukám vett egy HD Liquid Coverage alapozót is, mert SEHOL nem lehet kapni a 02/03-as árnyalatokat, amik nekem jók lennének, így az utolsó darab 04-est elhoztuk Anyukámnak. Egyébként ettől kiakadok, hogy folyamatosan országos készlethiány van ebből az alapozóból, de tényleg.

Ezeken kívül, ahogy a fotón is láthatjátok, tisztító és mosószert vettünk, csupa háztartási szir-szart, de szerintem ezzel sokan vagyunk még így, hisz ki ne szeretne 25-50%-ot spórolni öblítőn meg mosogatógép kapszulán... Nekem mindig ezekre fáj leginkább kiadni a több ezer forintokat. 😀 A Wellaflex hajhab-hajlakk Anyáé, a Garnier dezodor is, bár én is ilyet használok általában. Vettem egy Isana Hydro Booster fátyolmaszkot, ezt még nem próbáltam korábban, és persze utánpótlást a Lovely szemhéjtusomból.

Nekünk semmilyen fennakadást nem okozott a Rossmann 25%-os dekorkozmetikum kupon, mindenre levonták, beleértve a Catrice termékeket is. A 90%-át le is tudtam ezzel a Glamour-napozásnak, egy-két apróság van, amiket Pesten még be akarok szerezni, később ezekről is olvashattok a blogon.

Addig is további jó Glamour-napozást!

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *