DM Blogger Workshop élménybeszámoló

17:11



A múlt héten egy szuper rendezvényen vehettem részt a DM jóvoltából, ami több szempontból is nagyon különleges volt. Az első, és számomra legkiemelkedőbb ok: ez volt az első olyan rendezvény, amire bloggerként meghívást kaptam, és nagyon megtisztelő volt, hogy épp egy ilyen nagyszabású eseményen vehettem részt.

Csivettkával és Rékával mókáztunk. Ez lett a kedvenc képünk! 😅
Nagyon jó érzés volt találkozni azokkal a bloggerekkel, akikkel Instagramról, Facebook-ról már ismerjük egymást, de személyesen még sosem láttuk a másikat. Persze én még nagyon újnak számítok ebben a szférában, így engem még kevesen ismernek, és nagyon fura érzés volt, hogy én szinte csak olyanokat láttam, akiket én viszont "ismerek", interneten keresztül legalábbis. Volt is pár ember, akit letámadtam, hogy bemutatkozhassak, pl. For Her Szandra, akit már nagyon-nagyon rég követek és nagyon szeretem a blogját. Elképesztően jól esett, hogy olyanok is gratuláltak a Cosmopolitan jelöléshez, akikről azt gondoltam, hogy nem is tudnak a létezésemről.

A workshop fő célja egyébként amellett, hogy bemutatták az őszi beauty újdonságokat és trendeket az volt, hogy lerántsák a leplet az új weboldalról, amely a Szépségsztorik nevet kapta. Ez egy gyűjtőoldal, ahol hazai bloggerek és DM vásárlók oszthatják meg egymással a tapasztalataikat a termékekről. Ide kattintva érhetitek el az oldalt: #szépségsztorik.

A She újdonságai és egy kisebb mennyiségű cukor. 😀
A workshopra néhány szerencsést a Fiat autóival fuvaroztak el, és a bátrabbak vezethették is ezeket a kocsikat. Én Szabinával (Blogozine) és Rékával (RékaOfficial) egy Fiat 500 Anniversario-val mentem, ami egy retro szülinapi kiadás. Szuper élmény volt vezetni, az érkezés után pedig készítettem egy fotót a kisautóval, mivel így pályázhattam egy pár napos tesztvezetésre, amit azóta meg is nyertem, szóval már nagyon izgatottan várom!


A rendezvény az NDustrialStudios-ban volt megtartva, és gyönyörű vintage díszekbe borították az egész helyszínt. Érkezéskor végig égősorok és mécsesek mutatták az utat a lépcsőn, belépve pedig lélegzetelállító látvány tárult elém. Lufifal, macaron hegyek, ínycsiklandozó finomságok, smink állványok, stb. De inkább beszéljenek a képek.




Mivel ez egy workshop volt, több program is volt, amin részt vehettünk. Én a Kencelabornál indítottam, ahol saját készítésű ajakápolót és arckrémet csináltam. Nagyon izgi volt látni, ahogy az alapanyagokból pár perc alatt összeállnak ezek a krémek. Az ajakbalzsamot egy olajokból álló alap keverékből (főként kakaóvaj, ami az illatán is nagyon jól érződik), rózsaszín pigmentből és egy kevés mentol kristályból készítettem, így egy nagyon finom illatú, enyhén bizsergető ajakápolót kaptam, amit aztán egy kis tubusban el is hozhattam magammal. Az arckrém alaphoz Q10-et és hialuronsavat csepegtettem, és adtam hozzá illóolajat is. Nagyon sok illat közül lehetett választani, én már a karácsonyra készülve mézeskalács és édesnarancs keverékét adtam hozzá. Mondanom sem kell, mennyei lett. Még nem próbáltam ki, remélem jó lesz a bőrömhöz, és jó barátom lesz a következő időszakban.

A Kencelabor standja, itt készítettem az ajakápolót és az arckrémet. 

A L'Oréal teremben vattacukrot készítettek, amiből én nem ettem, de mindenki elismerően nyilatkozott róla, és übercuki volt. Itt kaptunk egy kis csomagot is, amiben Szamos Marcipán és egy gyönyörű neszesszer volt, amit el is vittem magammal a wellness hétvégére, szóval épp jókor jött.



A másik teremben a Coconutoil Cosmetics volt, ahol arcradírt készíthettünk, és el is hozhattuk magunkkal. Több alap közül választhattunk, amihez különböző olajokat és illóolajat adhattunk, ezzel megalkotva egy személyre szabott keveréket. Én sajnos már nem emlékszem pontosan, miket használtam, de ha jól rémlik, akkor kókuszvirág cukor volt az alapja, ehhez valamilyen fekete teás port raktam, az olajat tényleg nem tudom, milyen volt, de problémás bőrre való, direkt választottam ezt a bőrömhöz. 
Ezt pedig megfejeltem egy kis narancs olajjal (ha már az arckrémem is narancsos). A keveréket egy kis papír zacskóban hoztam magammal, és mikor kinyitom, isteni illat árad belőle, alig várom, hogy kipróbáljam! Jaaa, és a legjobb: kaptunk egy rövidke masszázst is, ami elképesztően jól esett, mert épp eléggé be volt állva a vállam, de már ettől a pár perctől is úgy éreztem magam, mintha kicseréltek volna!

Ezt a bőrradírt készítettem. ☺
Egyébként a Coconutoil Cosmeticstől is kaptunk egy kis csomagot, amiben volt egy ajakradír és ajakápoló duó, egy hajregeneráló szérum, és egy arcszérum minta. Ezeket a termékeket egyébként ti is megvásárolhatjátok a DM üzleteiben. Az ajakápolókat már kipróbáltam és isteniek!


A rendezvény végén kaptunk a DM-től is egy szuper kis goodie bag-et, amit  Instagramon story-ban mutatok meg, mert így már nagyon hosszú lenne ez a bejegyzés, szóval ha kíváncsiak vagytok, akkor irány az Instám >>> https://www.instagram.com/fromorsiwithlove/

#karácsony 🎄

- Orsi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon érdekes rendezvény lehetett, gyönyörűen megörökítetted a fotókon. :)
    A tesztekkel meg ne spórolj. :D A She rúzsokra kimondottan kíváncsi vagyok, állítólag nagyon jók. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utólag kicsit bánom, hogy keveset fotóztam, sokkal többet is lehetett volna, tényleg minden részletében tökéletes volt a helyszín és az egész rendezvény. De örülök, ha ezek is átadják ezt! :) Jövök majd a tesztekkel, egyelőre csak a karomon swatcholtam, talán láttad Instagramon ma a storyt róluk. Sajnos nagyon ramaty állapotban van a szám a fogszabályzó miatt, ezért nem igazán hordok mostanában rúzst (pláne matt finish-űt), de egy teszt erejéig mindenképp fel fogom őket kenni, hogy megmutassam a színüket, mert amúgy elképesztően szépek, és tökéletesek az őszi-téli időszakra! :)

      Törlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *