iHerb rendelés + kuponkód

17:00


Az iHerbet nagyon szeretem, néhányszor már rendeltem tőlük, pl. a Real Techniques ecseteim is innen vannak. A mostani rendelésem alapját is ez adta. A történet röviden az, hogy a PinkPanda az arcomba tolta, hogy akciós náluk a RT beauty blendere, de végül rájöttem, hogy az iHerb-en sokkal jobban járok a dupla csomaggal, és még a posta is olcsóbb lesz, mint a Pink Pandáról. Természetesen, ahogy az lenni szokott, bekerült még egy s más a kosárba.

EcoTools Six Piece Essential Eye Set


Az EcoTools márkáról már nagyon sok jót hallottam és szerettem volna kipróbálni. Amúgy nagyon jó áron lehet hozzájutni, de most erre a különösen kedvező árú kis szettre esett a választásom. A csomagban a kis neszesszer mellett öt utazó méretű szemre való ecset található, melyek a következőek:

  • nagy szemhéjpúder ecset: pufi, puha, pont, amilyennek lennie kell
  • ferde satírozó ecset: szintén pufi és puha, szerintem nagyon jó lesz vele dolgozni
  • kis árnyékoló ecset: a nagy szemhéjpúder ecset kistesója
  • "smudge" ecset: nem jut eszembe a magyar megfelelője, ceruzaecsethez hasonlít, szempillatő precízebb satírozásához szuper
  • tus ecset: nem tudom elképzelni, hogy tushoz használjam, de púder precíz felviteléhez, pl. belső szemzugba működhet
Az egész szett kb. 1700 forintba került. IDE kattintva tudjátok megrendelni. 

Madre Labs Exfoliating Soap Bar with Marula & Tamanu Oils plus Shea Butter


A Madre Labs márkának most néztem csak utána, mikor rátaláltam erre a szappanra, és elég jókat olvastam róla, különösen a szérumokról. Gondoltam, hogy akkor a szappannal sem lehet semmi gond. Szeretem a radírozós szappanokat, és a shea vaj is kecsegtetően hangzott. És most jön a lényeg: a Try&Save oldalon találtam meg, ahol durván leakciózva lehet megtalálni az iHerb-en árult termékeket, érdemes szétnézni! Ez a szappan konkrétan 26 (!!!) forintba került. És nem, nem mini változat, hanem a normál méretű termék. Az illata valami frenetikus, erősen citrusos de nagyon "igazi", nem az a wc illatosító szagú. Még nem próbáltam ki, így nem tudok nyilatkozni róla.

ITT találjátok a szappant. Én még mindig 26 forintért látom. 

Tony Moly, I'm Real Sheet Mask 3 Pack


A TonyMoly-t gondolom nem kell nagyon bemutatnom senkinek. Ha még is, akkor annyit érdemes tudni róla, hogy egy koreai márka, dekor kozmetikumokat és arcápolási termékeket árulnak übercuki csomagolásban. Ebay-ről is be lehet őket szerezni, de mivel ezt a fátyolmaszk csomagot is a Try&Save oldalon találtam összesen kb. 1000 Ft-ért, így most innen szereztem be. A csomag lényege az, hogy a három maszkot ők válogatják össze, így teljesen random, hogy melyik három érkezik a tizenegy fajtából. Én a rizses, a teafás és a makkollis (rizsbor féleség) változatot kaptam. Most nem írok ezekről bővebben, ha kipróbáltam mindhármat, akkor lesz róluk egy alaposabb teszt.

Kattintsatok IDE, ha szeretnétek ti is megrendelni. 

Real Techniques Miracle Complexion Sponges 2 pack


Ahogy a bejegyzés elején is írtam, igazából ez volt a rendelésem lényege. Nagyon régen szerettem volna már beszerezni, de valamiért mindig elmaradt. Igazából magam sem értem, hiszen tök jó áron és könnyen beszerezhető, szóval csak a saját hülyeségem volt, hogy halogattam. Most viszont végre az enyém, ráadásul egyből kettő. Még ezt sem próbáltam ki, de már nagyon izgatott vagyok. Erről is be fogok nektek számolni, ha szeretnétek!

A két darabos szett 2400 forintba került, ITT találjátok meg a terméket.

A szállításért összesen 270 forintot fizettem, mivel a termékek közt volt Shipping Saver, ami csökkenti ezt a díjat. A rendelésem után jóváírtak 260 Ft-ot, amit a következő rendelésemkor levonnak a végösszegből. Szerintem nagyon jó dolgokat rendeltem és ráadásul szuper áron jutottam hozzá mindenhez. Mivel bőven összeghatár alatt voltam, a vám sem okozott gondot és ami a legjobb, hogy 4 munkanap alatt érkezett meg a csomagom! Augusztus 29-én adtam le a rendelésem és szeptember 4-én csengetett vele a postás.

Ha ti is szeretnétek rendelni, akkor használjátok a HUS5629 a kuponkódot és spóroljatok vele 5%-ot!

Ti ismeritek az iHerb-et? Miket szoktatok rendelni?


- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *