Hello ősz, már vártalak! | Pinterest inspiráció

01:23


Ebben a posztban összegyűjtöttem nektek néhány fotót a Pinterestről, hogy bemutassam, hogyan is látom én az őszt. Bevallom őszintén, már nagyon vártam a hűvösebb napokat, és már nagyon elegem volt a nyárból. Szeretem a meleget, szeretem a nyarat, de csak bizonyos kereteken belül. Az idei szerintem már-már kegyetlen volt, és nagyon jól esik a felfrissülés.


Valójában minden évszakot szeretek, mert mindegyikben meg tudtam találni a szépet. Egyikre sem tudom azt mondani, hogy utálom, és mindig eljön az a pont, amikor már várom a következő évszakot. Az ősz nálam a nyugalomról és a békéről szól. Vége a nyári pörgésnek (nem mintha túlpörögném a nyarakat egyébként, de értitek... 😀), már nem rohanok haza, hogy lezuhanyozhassak az egész napos izzadás után, nincs meg az a felfokozott hangulat, mint nyáron, amikor az embernek akarva akaratlanul is jobban "pezseg a vére", mint máskor.


Aki ismer az tudja, hogy óriási karácsony fanatikus vagyok, és a szeptember 1. nálam egyet jelent a "karácsony kezdetével". Na jó nem, de én ilyenkor már elkezdem várni és lélekben felkészülni rá. Ehhez tökéletes évszak az ősz, hiszen van idő ráhangolódni. Egyre hosszabbak az esték, jönnek a kuckózások, a forró fürdők, a finom teák, a gyertyák és az illóolajok, amiknek az aromája az egész lakást belengi. Sokan ilyenkor a párjukhoz bújnak, én a plüssmacimhoz, és egyedül élvezem a csendet és azt a különös békét ami ilyenkor átjárja az egész lelkem.


Szeretem az ősz színeit is: mi több, ez a színvilág áll hozzám a legközelebb, legyen szó sminkről, öltözködésről, vagy lakberendezésről. Éppen ezért szemet gyönyörködtető számomra, amikor a természet is elkezd nyugovóra térni. Imádom az őszi parkok, erdők látványát, a millió színben pompázó faleveleket, a gesztenyéket.


Imádom az ősz illatát. Azt, amikor az esőtől áztatott avar illata keveredik a kéményekből szálló füsttel - még ha ez furán is hangzik. Ilyenkor szeretek a leginkább sétálni, akár a városban, akár valahol nagyon távol tőle. Akár kézen fogva, akár elmerengve a saját gondolataimban.


Az ősz az az évszak, amely úgy tölt fel energiával, hogy közben megnyugtat, kiegyensúlyozottá tesz. Még az is lehet, hogy ez a kedvenc évszakom. De talán ezt most csak azért érzem így, mert már tényleg nagyon vártam, hogy elérkezzen, és örül a szívem, hogy végre itt van!


Ti szeretitek az őszt? Mi a kedvencetek ebben az évszakban?

- Orsi

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Annyira jó cikk lett! Eddig nem igazán volt őszi hangulatom, és nagyon hiányolom a nyarat, pedig már az idő sem olyan jó már, legalábbis nálunk. Viszont szeretem ezt az évszakot, te hoztad meg nekem ezt az őszi hangulatot ezzel a cikkeddel. Eszméletlen jók ezek a képek, már várom, hogy meleg pulcsikba, és bakancsokba lehessen öltözni!:)
    Puszi ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha segítettem kicsit "átállni" az őszre! :) Én tényleg nagyon szeretem ezt az évszakot, így biztos ez jött át a cikken keresztül. Nem soká folytatom ezt a kis sorozatot és hozok egy újabb őszi posztot inspo fotókkal. :) Puszi! :*

      Törlés
  2. Személyszerint én hatalmas "nyár fan" vagyok, de idén vártam az őszt, annak ellenére is, hogy az eljövetele a végzős évem kezdetét is jelenti. Igazából kettős érzéseim vannak... Pl ma nálunk egész jó idő volt, és ilyenkor jön rá az ember, hogy hiányzik neki a nyár. Viszont egyre több őszi képbe és dekorációba botlok bele, arról nem is beszélve, hogy mennyire várom, hogy felvehessem az új pulcsijaimat. 😁
    Jó cikk lett, csak így tovább!
    Puszi: V. B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Bizony, az új ruhák szerintem mindenkit csábítanak szerintem az ősz felé... :D

      Törlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *