Havi kedvencek | 2017 augusztus

00:13


Hűűűű... Úgy elfelejtettem az augusztusi kedvences posztot, mint a sicc. Nagyon szégyen így szeptember végén előrukkolni vele, de gondoltam nem szakítom meg a hagyományt. A nyár utolsó hónapjában is beszereztem néhány új terméket, és előkerült a polcról pár régi kedvenc is. Lássuk, mik dobbantották meg a szívemet augusztusban.

Dove Go Fresh Touch

Az uborkás Dove Go Fresh egy igazi mentőöv a forró nyári napokon. Élmény vele zuhanyozni, felfrissít az illata, és zuhanyzás után is érezhető a bőrön, plusz az egész lakást átjárja ez a kellemes uborkás illat. Szerintem jól habzik, így sokáig elég is.

Essence Extreme Lasting szemceruza

Hosszú évek óta nem volt szemceruzám, mert nem szerettem kihúzni az alsó vízvonalamat, máshova pedig tust és szemhéjpúdert használtam. Nem rég viszont nyertem egy sminkelést Denise-nél (ITT olvashatjátok az ő blogját), aki megmutatta, hogy nekem tök jól áll, ha a vízvonalam is ki van húzva. Ezért szerettem volna valamilyen szemceruzát, de mivel nem minden napos használatra szánom, nem akartam túl sokat költeni rá. Így kötöttem ki az Essence pult előtt, ahol 700 Ft körül találtam egy sötétbarna (But first, espresso!) szemceruzát. Később lehet, hogy egy feketét is veszek, mert tényleg szuper, elképesztően tartós, egész nap nem mozdul, nem gyűlik be a szemzugba, szóval meglepően jó az árához képest.

CK One Red


Imádom a Calvin Klein parfümöket, és ez szerintem tökéletes illat a nyári hónapokra. A One Summer kiadásokat is nagyon szeretem, de az idei nem annyira tetszett, ezért esett erre a Red kiadásra a választásom. Isteni dinnyés-virágos illata van, de nem túl édes. Nem is mondanám kifejezetten nőies illatnak, valószínűleg ezért is szeretem ennyire. Nem szeretem a női parfümöket, szinte mindig uniszex, kissé férfias illatokat hordok. Már kinéztem a következő CK parfümömet őszre. Imádom, hogy 100 ml-s a kiszerelés, nem kell vele spórolni, és még így is nagyon sokáig elég.

Institut Karité ajakbalzsam

Ezt a terméket az Institut Karité-tól kaptam tesztelésre, az üzletnyitáskor. Kaptam még pár jó kis dolgot, de ez lett a kedvencem a csomagból. Jól hidratálja az ajkaimat, illatmentes, nem túl zsíros, de ad egy kellemes fényt. Az Institut Karité termékeket a Ráday utcai üzletükben (vagy ITT) tudjátok megvásárolni. Érdemes szétnézni, nagyon cuki üzlet, és Mangó, a kutyus is örömmel vár itt mindenkit!

Evolve Organic Beauty afrikai narancs testápoló


A Naurel küldte nekem ezt az afrikai narancs testápolót a tusfürdővel együtt. Instagramon már láthattatok róla posztot, mert tényleg nagyon belopta magát a szívembe. Az illata az, amiért rajongok. Egyszerre citrusos és édes, nekem az ünnepeket juttatja az eszembe, mintha egy gyömbéres-narancsos keksz illatát érezném a kezemen, miután begyúrtam a tésztáját, és épp türelmetlenül várnám, hogy végre kisüljön. Én szappanként és kézkrémként használom a termékeket, és így nagyon beváltak. Remélem sokáig elég lesz mindkettő, és végigkísérik az őszi-téli hónapokat.

Mázli cica

Ahogy azt már láthattátok, augusztusban lett egy kiscicánk, akit Mázlinak neveztünk el. A hónap legnagyobb kedvence egyértelműen ő volt, hiszen imádom a macskákat, ő pedig különösen cuki, és teljesen véletlenül csöppent az életünkbe, így még nagyobb ajándéknak érzem őt.


Szerintem ezt a posztot most nem is ragozom tovább, a lényeg benne van, következő hónapban pedig igyekszem nem elfelejteni... Már be is raktam a vázlatok közé a szeptemberi kedvenceket! 😅🙈

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *