Pupa Material Luxury | Limitált tavaszi kiadás

01:30


Rég láttam olyan limitált smink kollekciót, amelynek minden darabja egytől egyig elvarázsolt. A Pupa most összehozta a Material Luxury-t, amely a 2018-as tavaszi szezon legszebb sminkjeit tartalmazza. A csomagolás valóban luxus érzetet kelt, a márvány és a rose gold ötvözeténél szebbet el sem tudok képzelni.

Pupa Material Luxury Metal Liquid Metal

A fémes hatású körömlakk két árnyalatban kapható, egy fényes lila és egy ezüst színben. 3D hatást biztosít, a lekerekített lapos ecset pedig megkönnyíti a felvitelt. A Liquid Metal körömlakkok ára 1700 Ft.

001 - Rosy Silver | 002 - Vibrant Violet

Pupa Material Luxury Metal Lip Fluid 

A géles állagú szájfényben lévő finom, szivárványszínű gyöngyök fémes hatásúvá varázsolják az ajkakat anélkül, hogy ragacsossá tennék. A Metal Lip Fluid egy árnyalatban elérhető, ára 3120 Ft.

Metal Lip Fluid: 001 - Ethereal Rose | Metal Duo Lips Twist Up: 001 - Eccentric Magenta | 002 - Flamingo

Pupa Material Luxury Metal Duo Lips Twist Up 

A Metal Duo Lips Twist Up kétoldalú ajaktermék, melynek az egyik vége rúzs, a másik pedig ajakceruza. A ceruza erősen pigmentált, precíz, krémes állagú, a rúzs pedig kényelmes viseletet biztosít, és fényes színnel vonja be az ajkakat. Mindkét árnyalat 3770 Ft-ért kapható.

Pupa Material Luxury Metal 3D Metal Eyeshadow

001 - Rosy Silver | 002 - Vibrant Violet | 003 - Coppery Pink
Három színben elérhető fémes szemhéjfesték. A csillogó szürke, lila és rose gold színek alkalmi és hétköznapi sminkhez is megállják a helyüket. Személyes kedvencem a Coppery Pink árnyalat. A márványos dobozkában egy applikátor is helyet kapott. A 3D Metal szemhéjpúderek ára 3410 Ft.


Pupa Material Luxury Marbled Blush

Ez a márványos pirosító a kedvencem az egész kollekcióból. Gyönyörű színe van, a pont, mint egy tavaszi virágnak. Ez is márvány mintás csomagolást kapott, így a sminkasztal legszebb dísze címét is könnyedén elnyerheti. A Marbled Blush ára 4230 Ft.

001 - Marbleized Pink
 Nektek hogy tetszik?

- Orsi

Képek forrása: www.pupamilano.hu

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *