Yves Rocher tavaszi smink és arcápoló újdonságok

19:16


Megérkeztek az Yves Rocher tavaszi arcápolási és smink újdonságai, amik március 12-től elérhetőek az üzletekben és a webshopban. Kettő első látásra elnyerte a szimpátiámat, a harmadik csak a kíváncsiságomat keltette fel.

Yves Rocer Lifeproof többhatású szemceruza

Intenzív színek, 14 órán át tartó hatás

A tíz árnyalatban elérhető Yves Rocher Lifeproof többhatású szemceruza formulája gyapotolajjal van gazdagítva. Hosszan tartó és vízálló, a cég ígérete szerint ezáltal egész napon át tart kenődés nélkül, és megőrzi az intenzív színét. Ellenálló sportolás közben, de könny- és esőálló is elvileg, szóval bírja a gyűrődést. Szemceruzaként és szemfestékként is használható, a beépített hegyezővel pedig bármikor újjá varázsolható. Nem tartalmaz parabéneket és illatanyagot, így az érzékeny szeműek is nyugodtan használhatják. Ára: 2490 Ft.
Yves Rocer Lifeproof többhatású szemceruza

Yves Rocher Pure Light hirdratáló alapozó

Ultra könnyű formula, természetes és egységes fedés!

A Pure Light alapozó fő alkotóeleme az Edulisz víz, amelyet francia bio mezőkön termesztett eduliszból vonnak ki (ne kérdezzétek mi ez, ők írták! 😅). Ez az erősen vízmegkötő összetevő garantálja, hogy az alapozó használata alatt is hidratált marad az arcbőr. Hosszan tartó és természetes fedést biztosít, a pipetta pedig biztosítja a könnyű adagolást. Nem tartalmaz szilikont, parabént és alkoholt, ezért kíméletes a bőrhöz. Az alapozó tíz árnyalatban kapható, a szokásos 30 ml-es kiszerelésben, az ára pedig 4290 Ft.

Nekem ez a személyes kedvencem az újdonságok közül még úgy is, hogy egyelőre nem próbáltam, de nagyon ígéretesnek tűnik. Biztos, hogy lecsekkolom majd a színválasztékot valamelyik Yves Rocher üzletben.
Yves Rocher Pure Light hirdratáló alapozó

Yves Rocher Elixir Jeunesse regeneráló fényvédő pajzs

Védelem és regenerálás az arcbőrnek!

Az Elixir Jeunesse termékcsaládról itt olvashattatok korábban, ez bővült most a Regeneráló fényvédő pajzzsal. A termékcsalád az Aphloia kivonatnak köszönhetően segít felvenni a harcot a környezet káros hatásaival szemben. Ez az új termék pedig 30 faktoros fényvédőt tartalmaz, ezért azonnali védelmet nyújt a bőrnek az UV sugarakkal szemben, emellett csökkenti a ráncok mélységét és ragyogóvá varázsolja a bőrt. Nem tartalmaz ásványi olajokat, szilikont, színezéket és parabéneket. A 30 ml-es tubus ajánlott fogyasztói ára 5990 Ft.

Bevallom őszintén, én eddig nem soha használtam fényvédőt, nem képezi a reggeli rutinom alapját, és nem is tartottam fontosnak. A smink alá nyáron is csak hidratáló krémet kenek, naptejet pedig csak akkor lát a bőröm, ha konkrétan kifekszek a napra. Ez a termék viszont felpiszkálta az érdeklődésem, főként azért, mert a termékcsalád többi tagját kifejezetten szeretem, és jelenleg is használom őket.
Yves Rocher Elixir Jeunesse regeneráló fényvédő pajzs

Nektek hogy tetszenek az Yves Rocher újdonságai? Kipróbáljátok valamelyiket?

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *