Élménybeszámoló a dm Tavaszi Blogger Workshop-ról

20:45


Ahogy azt már nálam, és sok blogger társamnál láthattátok, a múlt héten a dm tavaszi Blogger Workshop-ján vettünk részt. Az esemény a csodálatos The Writer's Villában került megrendezésre. A Villa a Svábhegyen található, egy mesés ősfás parkban, medencével, különböző stílusban berendezett szobákkal. Már az érkezéskor elállt a lélegzetem, ennél különlegesebb helyszínt nehezen találhattak volna a fővárosban.


A helyszín - The Writer's Villa

A három szintes villa minden emeletén volt valami, így alaposan bejárhattuk. A földszinten a catering volt, de sajnos nem tudtam túl sokat enni, mert épp egy ebédről érkeztem, és még nagyon tele volt a pocim. Az Alpro jóvoltából növényi tejjel készült kávékülönlegességeket kóstolhattunk, az este végén pedig a vacsorát is itt tálalták fel. Igen, mert hogy nem csak falatkákkal készültek számunkra, de az estébe nyúló rendezvényen arról is gondoskodtak, hogy meleg ételt vacsorázhassunk. Le a kalappal!


dm Blogger Workshop - Légy különleges, ne tökéletes!

A rendezvény elején egy rövid sajtótájékoztatót hallhattunk, amiben a dm képviselői elmondták, hogy a fő üzenetük és a mottójuk, hogy "Légy különleges, ne tökéletes!", ami szerintem egy nagyon szimpatikus kezdeményezés. Tudjuk jól, hogy a mai világban a legtöbben a tökéletességre törekszünk - sajnos a magam nevében is mondhatom -, kicsit hamis képet mutatunk a közösségi médiában, és akár a való életben is, ami nem feltétlenül jó. A dm most az egyediségre buzdít, és arra, hogy emeljük ki magunkon azt, amire igazán büszkék vagyunk.

A dm Blogger Workshop koncepciója az volt, hogy minden egyes szoba más-más márka számára volt berendezve. Ezekben a szobákban megnézhettük a tavaszi újdonságokat, de volt sminktanácsadás, pedikűr, kvízjáték, bőrdiagnosztika, szóval interaktív volt az egész délután, nem a szokásos prezentáció keretein belül fedezhettük fel az új termékeket.

Ahogy járkáltunk a márkák helyszínei közt, mindenhol kaptunk valami csomagot, így az este végére már olyan szinten tele voltunk, hogy azt sem tudtuk, hogy fogunk hazajutni ennyi szatyorral és dobozzal. Na jó, ez természetesen nem panaszkodás, hihetetlenül boldogok voltunk, szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy úgy éreztük magunkat, mintha újra karácsony lenne.


Nem is számítottunk rá, hogy ennyi program lesz és ennyi márka fogja magát képviseltetni. Az őszi rendezvény hasonlóan zajlott, és ott is maximálisan elégedetten távoztunk, remek volt a szervezés, a hangulat, és úgy az egész. Nem gondoltuk, hogy ez überelhető, de most konkrétan leesett az állunk.

Miket kaptunk a dm-től?

Az Instagramon még aznap este rögtönöztem egy unboxingot, amit aztán rögzítettem a profilomon az Unboxing highlights alatt, így ha kíváncsiak vagytok részletesen, hogy miket kaptunk a dm Blogger Workshop-on, akkor ott le tudjátok csekkolni. Most azonban a teljesség igénye nélkül fel is sorolom a márkákat, és hogy miket láthattunk náluk:

  • Dove: itt végigszaglászhattuk az új illatosított kézkrémeket (a kókuszost haza is hozhattam, és már most imádom!), de nagyon tetszett az új Nourishing Secrets levendulás sampon és a tusfürdő hab, ami borotválkozáshoz ideális 2in1 termék. Ja, és iható csillámokkal dúsított detox vizeket is kóstoltunk az Oh My Green-től.  
  • Bomb Cosmetics: a Bomb a fürdőbombákról híres, de most bőrradírokkal is előrukkoltak, amik közül velem a kiwi és lime olaj alapú jött haza. Egy epresnek talán jobban örültem volna, de ennek is nagyon finom édes, gyümölcsös illata van. Óriási kiszerelés, szerintem soha nem fogy el. 
  • Alpro: itt növényi tej alapú kávékülönlegességekkel frissülhettünk fel, a csomagomban pedig a kesudió, mandula és rizstej mellett egy cuki növényke is lapult, amiről néhány nap elteltével büszkén állíthatom, hogy még él!
  • Scholl: itt lehetett pedikűröztetni, és az egész szoba pihe-puhán volt berendezve, ami azt jelenti, hogy hófehér szőrmével borították, mintha felhőkön lépdelnénk, így csak cipő nélkül léphettünk be. A csomagtól lehidaltam: a legújabb Velvet Smooth is benne volt a zselés talpbetétek és a kompressziós harisnya mellett. Régi álmom teljesült, mindenképp lesz teszt róla!
  • Interherb Vital: egy bőrápolási kvíz kitöltése után kollagén kapszulákat kaptunk tőlük, amiket már el is kezdtem szedni. Büszke voltam rá, hogy mi voltunk a legügyibbek a teszt eredménye alapján! 
  • Kneipp: a másik fürdőparadicsom volt, ahol az új fürdősókat és kristályokat néztük meg, és hozhattunk is haza pl. chia magos és avokádós fürdősót. Még sosem csalódtam a márkában, várom, hogy ezeket is kipróbálhassam.
  • dr. Organic: egy mohával borított ágyon a márka összes terméke bemutatkozott, a természetes alapanyagaikból pedig koktélok készültek. Az ajándékunk egy csigagél volt, amire régóta fájt a fogam. Emellett rengeteg termékmintát kaptunk, így szép lassan ezeket is letesztelgetem, hogy meglássam mi az, amire szívesen beruháznék teljes kiszerelésben is.
  • Bourjois: ide jártunk sütizni, a macaronoknak ugyanis képtelenség volt ellenállni. A csomagunkban az új Le Duo Blush pirosító és a Le Petit Strober highlighter lapult, amiket már másnap ki is próbáltam, és nagyon jól teljesítettek. A pirosítóból a 01-es Inséparoses árnyalatot használtam, ami egy üde rózsaszín selyemfényű finish-sel, a highlighter pedig egy visszafogott, hétköznapokra kiválóan alkalmas pezsgős darab. 
  • Diadermine: egy 6 részes arcápoló készüléket kaptunk, amihez a tisztító kefe mellett masszírozó fejek is jártak. Szintén régi vágyam volt, erről is készül majd teszt. 
  • Fa: itt is az Island Vibes vegán termékcsalád mutatkozott be, amit már egy korábbi sajtóeseményen megismerhettünk. 
  • Barnängen: a svéd márka szobájában volt bőrdiagnosztika, ahol egy kis készülék segítségével megállapították, mennyire van kiszáradva a bőrünk. A kézfejünkön végezték a tesztet, és az enyém csak egy picivel volt az alsó határérték alatt. Ezután a márka ikonikus All Over Rescue krémjének használata után is elvégezték a tesztet, és láthatóan sokkal jobb eredmények születtek. Érdekes volt, de egy korábbi termékminta használata után is nagyon finom puha lett a bőröm, így nem először győzött meg.
  • dm: a dm-től kapott goodie bag-ben saját márkás termékek, főként Trend It Up sminkek voltak, mint például a holografikus újdonságok, amikkel hamarosan készítek nektek egy sminket. Spoiler: ezekkel bárki unokornissá válhat egy napra! 😁

Ezúton is nagyon szeretném megköszönni a dm csapatának a meghívást, elképesztően hálás vagyok, hogy részt vehettem ezen a rendezvényen, és az ajándékokkal is nagyon boldoggá tettek! Csak így tovább lányok, elképesztőek vagytok! ❤

Ne felejtsétek el, hogy a dm Szépségsztorik oldalán sok újdonságot, terméktesztet olvashattok a bloggerek tollából!

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *