Shein kívánságlista | Tavaszi stíluskalauz

13:06


A hétvégén berobbant a tavasz, engem pedig elfogott az "úristennincsegygöncömse!" pánik. Így aztán a hétvégét webshopok böngészésével töltöttem, és próbáltam összerakni, hogy mik azok a darabok, amikkel feltétlenül szeretném bővíteni a ruhatáram.

Mivel a Shein egy olyan online bolt, ahol egy napot is vígan el tudok tölteni nézelődéssel, ezt a posztot kizárólag az ő termékeikkel fogom megtölteni. Kategóriákra bontom a kívánságlistát, hogy átláthatóbb legyen az a katyvasz, ami kialakult az agyamban, és ez valószínűleg nekem is segíteni fog letisztítani picit a dolgokat. A képek alatt minden darabhoz megtaláljátok a linket, ha a nevükre kattintotok!

Paperbag nadrág - a kényelmes

A "papírzacsi" nadrágok már az előző szezonokban is ellepték a boltokat, én valamiért mégis elmentem mellettük. Tetszettek, de valahogy nem tudtam őket elképzelni magamon, és nekem ez sokkal inkább tavaszi/nyári trend, mint őszi/téli, így eddig nem fogtak meg. Most viszont elképzeltem, ahogy a lágy anyaguk lengedez a friss tavaszi szellőben, és végre nem egy farmerba kell belecuppantanom a testem reggelente. Mivel magamra kaptam néhány kilónyi fókahájat a télen, kifejezetten örülök ennek a trendnek, hiszen ez a nadrág ápol és eltakar, egy jó szabás azonban mégis kiemeli az előnyösebb vonalakat és nagyon szép nőies alakot varázsol a viselőjének. Íme az én kedvenceim a Shein oldaláról.



Bőrdzseki - az örök klasszikus

Egyszerűen nem lehet őket megunni! Szívem szerint a szivárvány összes színében beszerezném ezt a darabot. Igaz, nagyon keveset tudom hordani, mert általában két hét van az évben, amikor már épp nem fázom benne, és még melegem sincs. Abban a két hétben viszont le sem lehet rólam robbantani, sőt még utána is szorgosan hurcolom magammal "hátha kell" alapon. De egy jó bőrdzseki a tavaszi szettek alapja lehet, és tökéletes a réteges öltözködéshez.



Overál - a megúszós

Ugyanazért szimpatikusak, amiért a paperbag nadrágok. Kényelmesek, mégis csinosak, és tavasszal nagyon jól kombinálhatóak, így egy nyárias szabásúban sem fogunk fázni bennük a hűvös reggeleken. Hordhatjuk őket blézerrel, farmer vagy bomber dzsekivel, körömcipővel vagy sneakers-szel, az overál és a saját stílusunkhoz igazítva. Amit én még kifejezetten imádok ezekben a darabokban, hogy egyrészesek, így nem kell azon gondolkodni, milyen felsőt vegyünk a nadrághoz, vagy épp fordítva. Ez alsó hangon mínusz 15 perc a reggeli készülődésben nálam.



Farmer - a kedvenc

Valószínűleg ez az az anyag, amit a legtöbbször hordok. A farmeringeket is nagyon kedvelem (jut eszembe, el is hanyagoltam őket manapság), de az all time favorit ruhadarabom mindig is a farmernadrág marad. Mostanság főleg a magas(abb) derekúak jönnek be, és ha néha egy régebbi darabot veszek fel, nem is értem, hogy voltam képes állandóan ilyen csípőnadrágban járni. Hiába, öregszem... A derekam helyett ma már a lábam mutogatom szívesebben, így a szaggatott farmerek jöhetnek!



Blúz - a változatos

Nagyon szeretem a blúzokat és az ingeket, mégpedig azért, mert nagyon jól kihasználható darabok. A lezseren elegáns fazonok a kedvenceim, de a manapság divatos habos-babos stílust is egyre inkább kedvelem. Az örök kedvenc a fehér, de tavasszal vágyik a lelkem a fagylalt színekre, és a felsőkkel tudom a legegyszerűbben belecsempészni őket az outfitekbe, hiszen egy fehér vagy kék farmerrel, de akár egy basic fekete nadrággal is jól mutatnak. Jelenleg rájuk vágyom nagyon de nagyon!



Kocka - a kockázatmentes

Biztos vagyok benne, hogy nem mondok újdonságot azzal, hogy az idei év egyik legnagyobb slágere a kocka minta. Jó, tudom, a kockás darabok örökérvényűek, de idén a "kockásterítő minta" vagyis a 'gingham' hódít leginkább. Nincs olyan ruhadarab, ami ne lenne idén kapható gingham kivitelben. Személy szerint a nadrágokért és az ingekért vagyok oda leginkább, de tündéri ruhákat találtam, sőt, még cipőn és táskán is nagyon megtetszett ez a trend. Az alábbi összeállításban nem csak gingham, de mindenféle kockás darabot mutatok, amik elrabolták a szívem.

Cross-body táska - a felszabadító

Úgy néz ki, lassan lejár a bőrönd méretű táskák ideje, és a karjaink végre fellélegezhetnek. Ennek részben örülök, hiszen állandóan 10 kilós pakkokkal mászkálok, amiktől nap végére iszonyatosan be tudnak merevedni az izmaim, és konkrétan fájdalmaim vannak. Eközben pedig tudom, hogy egy kis táskával rengeteg kompromisszum jár, amiért nem fér bele a fél életünk. Így aztán nézőpont kérdése, hogy mennyire praktikusak, mindenesetre sokkal kényelmesebb ezekkel cirkálni a városban, mint egy teletömött shopper vagy tote bag-gel. Ezeket a darabokat viszont szívesen keresztülvetném a vállaimon induláskor:



Cipő - a változatos

Itt nem tudtam szétválasztani a katyvaszt a fejemben, és mindenféle fazont összeválogattam. Régen nagyon szerettem magassarkú cipőkben járni, de mióta gerincsérvem van, nem annyira tolerálja ezt a szenvedélyem, így ma már szinte 99%-ban lapos cipőket hordok. Ettől függetlenül nagyon szeretem nézegetni és gyűjteni is a magassarkú topánokat, hiszen ülni nagyon ügyesen tudok bennük, és az nem is fáj. A laposak mégis sokkal praktikusabbak, kényelmesebbek, és egészségesebbek is, így az elmúlt néhány évben (mióta többet kell gyalogolnom, mert nincs a popóm alatt a szüleim autója) már inkább ezekben indulok útnak, és egyre jobban szeretem is őket, és szívesen nyitok új fazonok felé, amiktől korábban irtóztam. Idén tavasszal bennük szeretném róni az utcákat (vagy bennük szeretnék ücsörögni valahol, ahová nem kell sokat sétálnom).



Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tetszenek nektek ezek a darabok, és hogy van-e olyan köztük, ami a ti kívánságlistátokra is felkerült! 😉 Illetve az is érdekel, hogy ti szoktatok-e a Shein oldaláról rendelni, és mi a tapasztalatotok! Jöhetnek a kommentek! 😘

- Orsi

You Might Also Like

2 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *