MAC haul | Studio Fix Fluid | Hyper Real Glow Palette | Prep + Prime Fix+

15:24


Ahogy Instagramon láthattátok, nem rég volt lehetőségem kipróbálni az új MAC 123 szolgáltatást, amely során a MAC sminkmestere egy fókuszterületre koncentrálva három lépésben készített nekem egy gyönyörű sminket, miközben hasznos tanácsokkal látott el. A sminkelést követően három terméket is beszereztem az üzletből, ebből kettő olyan volt, amit aznap használtak rajtam. Ha ti is kipróbáljátok a MAC 123 szolgáltatását, és három terméket vásároltok, akkor az alábbi fotón látható neszesszert is megkapjátok a vásárlás mellé.


MAC Studio Fix Fluid

A MAC Studio Fix Fluid alapozóval már volt egy próbálkozásom, de akkor nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet - itt olvashattok róla. Mégsem hagyott nyugodni a dolog, hisz annyi emberen láttam már, akin tökéletes volt. Nem akartam beletörődni, hogy rajtam nem szép ez az alapozó. Jól tettem, hogy újra nekifutottam, mert most tényleg hibátlanul mutatott.

Ezen az anyajegyemen tudom a legjobban prezentálni az alapozók fedését. A középső kép picit életlenre sikerült, de ezt csak utólag vettem észre. Ott egy rétegben vittem fel az alapozót, az utolsó fotón pedig két rétegben van fent. A felvitelhez ecsetet használtam.
Megtaláltuk a(z egyik) MAC alapozó színemet is, ami az NW 15, de mivel elég barna voltam, mikor sminkeltek, most néhány nappal később már egy ici-picit sötétnek tűnik, mert kb. egy hete nem jártam a szoli környékén, és az alapozó is elég erősen oxidálódik. Az NW 13 talán okosabb döntés lett volna, de ezt is könnyen tudom világosítani, és mivel jön a jobb idő, a bőröm is csak egyre barnább lesz.

Mivel a full coverage fedést kedvelem, ezért én általában két vékony réteget viszek fel az alapozóból, mert egy rétegtől még nem látom olyan tökéletesnek a bőrképem, mint amit szeretek. Ez azért érdekes, mert a kedvenc alapozóimból (L'Oreal True Match, Catrice HD) általában egy réteg is elég, maximum a problémásabb részekre kell építeni.

Az oxidálódás miatt is érdemes egy árnyalattal világosabbat választani. Néhány perc után az eldolgozott alapozóra pöttyintettem, itt látszik leginkább, mekkora a különbség az oxidálódott és a frissen felvitt szín közt. 
Max Factor Creme Puff púderrel mattítom, és kb. 5-6 óra elteltével kell újra átmennem rajta. Addigra egy picit átfényesedik, de még akkor sem vállalhatatlanul. Összességében azt mondhatom így néhány használat után, hogy nagyon elégedett vagyok vele, és örülök, hogy mégis beszereztem, mert baromi tartós, már-már lerobbanthatatlan, és gyönyörű hatást tudok vele elérni, igazi bababőr effektus. Az egyetlen negatívum a borzalmas szaga: mintha valami ipari ragasztót kennék az arcomra. De a hatást látva ezen könnyedén túl tudok lendülni.

+1 tipp: érdemes hozzá vásárolni egy pumpát is, sokkal praktikusabb így a használata, mintha az üvegből öntögetnénk ki az alapozót.


MAC Hyper Real Glow Palette

Eredetileg a MAC Mineralize Skinfinish ikonikus Soft&Gentle highlightert szerettem volna hazavinni, de a lányok megmutatták nekem a Hyper Real Glow palettákat, amik közül a Flash + Awe szerelem volt első látásra. Így aztán könnyedén elcsábultam, és ezt a palettát hoztam haza. Plusz egy indok, amiért erre esett a választásom, hogy a Flash + Awe és a Light of the party árnyalatokat összekeverve megkapjuk a Soft & Gentle szinte tökéletes dupe-ját.


Elképesztően pigmentált az összes árnyalat, alig kell belemártani az ecsetet, és olyan intenzív csillogást érhetünk el, hogy kiég tőle a retinánk. Sokaknak ez biztos nem fér bele a hétköznapokra, de számomra ez a termék maga a mennyország.


MAC Prep + Prime Fix+ Lavender

Korábban nem volt szerencsém ehhez a fixálóhoz, de mióta megjelentek az illatosított MAC Fix+ változatok, egy kicsivel jobban érdeklődtem irántuk, mint ezelőtt. Mivel levendula mániás vagyok, nem nagyon volt kérdés, hogy melyik lesz a kedvencem az illatok közül, és ez be is jött. A levendula illatú permet nagyon finom, természetes, nem tolakodó, de pont elég ahhoz, hogy megédesítse a reggeli készülődést. Kellemes érzés használni, sminkelés előtt és után is fújok belőle az arcomra, és ecsetre permetezve is jó szolgálatot tesz, ha szeretnénk a púderek intenzitását növelni. A highlighterekkel és a csillámos szemhéjpúderekkel valóban csodát művel.

Bőrsimító filterek nélkül is jól teljesít a MAC Studio Fix Fluid alapozó, a Hyper Real Glow highlighter pedig szerintem magáért beszél, különösen a jobb oldali fotón.

Mióta a birtokomban vannak, mindhárom termékről azt gondolom, érthetetlen, hogy tudtam eddig élni nélkülük, de az abszolút kedvencem a Hyper Real Glow paletta lett, szóval köszi lányok, hogy rábeszéltetek! 🙈

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *