Catrice Vinyl vs. Velvet limitált kiadás

16:57


Érkezik a Catrice legújabb, őszi limitált kiadása, tele szívmelengető bronzos, rozsdás színekkel. A Catrice Vinyl vs. Velvet LE ha minden igaz nálunk is kapható lesz októbertől, szóval érdemes szemügyre venni az érkező termékeket. A kollekció lényege, hogy a matt, bársonyos színek és textúrák keverednek a fényes árnyalatokkal. Tudjátok, hogy imádom a földszíneket és a meleg árnyalatokat, szóval ez a kollekció is nagyon tetszik, bár nem gondolom, hogy minden darabot be fogok szerezni, de egy-kettőre talán lecsapok. 

Vinyl vs. Velvet Eye & Cheek Powder

Tényleg elég multifunkcinak tűnik ez a púder, el tudom képzelni mozgó szemhéjon és pirosítóként is. Nagyon szép színe van, és a fotó alapján úgy látom, hogy fényes, ami őszre kicsit fura, ilyenkor inkább a matt pirosítókat szokták tolni a cégek. Én mondjuk nem bánom, mert highlighterrel így is úgy is diszkógömböt csinálok reggelente az arccsontomból, szóval egy kis fényes pirosító már se ide, se oda. Ez az egyik olyan darab a kollekcióból, amit szívesen hazahoznék magammal. 
C01 Vinyl TailORANGE

Vinyl vs. Velvet Quattro Eye Shadow

Két színösszeállításban érkezik ez a szemhéjpúder paletta, és tükör is lesz bennük. Engem nem igazán fogtak meg, ettől függetlenül nagyon szépek a színek. Matt és fényes púderek keverednek a palettákban. Az első paletta szürkés zöldjei különlegesek, eltérnek a kollekció alap színvilágától. 
C01 Grunge in Vinyl vs. Velvet | C02 Copper Composition Vinyl vs. Velvet

Vinyl vs. Velvet Lip Duo 

A lip duo-k nagyon izgalmasnak tűnnek. Az egyik végükön egy fényes rúzs található, a másik pedig matt ajakpor. Mindkettő magas fedésű, együtt és külön is használhatóak. A színek közül nekem a C01 Brown Either tetszik, ami a kép alapján nagyon szép lilás tónusú barna. A másik inkább terrakottás, ami nem igazán az én színem, ha ajakkencéről van szó. 
C01 Brown Either
C02 PaREDox

Vinyl vs. Velvet Transforming Liquid Liner

Ha jól értelmeztem, akkor ez egy áttetsző tus, ami a szemhéjpúderekből folyékony tust varázsol. Ha ez valóban így van, akkor nagyon izgatottan várom, mert olyan sok szemhéjpúderem van, amit el tudok képzelni tusként is! 

C01 Shadow To Sihlouette


Vinyl vs. Velvet Nail Laquer 

A körömlakkok ugyanazokban a színekben, de két finish-sel érkeznek, 8 ml-es kiszerelésben. A Velvet árnyalatok fémes, de matt végeredményt adnak, a Vinylek pedig csillogó hatásúak. Én sokkal jobban szeretem a fényes lakkokat, és a Vinyl Copper árnyalat nagyon-nagyon tetszik, igazi őszi lakk.
C01 Vinyl Copper | C03Vinyl Brown

C02 Velvet Copper | C04 Velvet Brown

Vinyl vs. Velvet Wet Look Brows 

Nem igazán tudom hova tenni ezt a terméket. Vizes hatásúvá varázsolja a szemöldököt, ami nem tudom, jól fog-e állni bárkinek. Max. fotózásokhoz tudnám elképzelni, de inkább nyáron, őszre semmi értelmét nem látom. Egyébként elvileg szájra és szemhéjra is lehet használni, szóval az egész arcunkat vizesen ragyogóvá lehet vele varázsolni. Más kérdés, hogy a hétköznapokon vajon mennyire kényelmes viselet ragacsos szemhéjjal és ajkakkal mászkálni, főleg, mikor fúj a "lágy" 70 km/h-s őszi szél, és a hajunk sincs összefogva... 😀
C01 Vinyl Vision
Nektek hogy tetszik ez a kollekció? Van olyan darab, amire mindenképp lecsaptok majd, ha kikerülnek a polcokra?

- Orsi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon jó cikk lett!:)
    Annyira várom már, hogy kipróbálhassam őket! Kifejezetten a szemhéjpalettákra vagyok kíváncsi.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az az áttetsző tus piszkálja a fantáziám, ha tényleg működik, akkor szuper ötletnek tartom! :)

      Törlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *